Okončana istraga u slučaju "Đeram": Šutanovac ODUSTAO od krivičnog gonjenja?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Harry Haller

tuča na pijaci

Okončana istraga u slučaju "Đeram": Šutanovac ODUSTAO od krivičnog gonjenja?! (VIDEO)

Istraga u slučaju "Đeram" okončana je, a sada je na potezu tužilaštvo koje će odlučiti da li će se protiv četvorice mladića, zbog halabuke na pijaci podići optužnica, ili će na ovaj slučaj biti stavljena tačka
Objavljeno: 12:17h

Jedan od četvorice osumnjičenih za tuču, Stefan Konstantinović, izjavio je da ga je Šutanovac prvi udario po glavi. Naveo je i da Igor Milikić zvani Četnik (39), koji je u ovom slučaju prvookrivljeni, ima tezgu na pijaci i da je sa dvojicom prijatelja svratio kod njega na pivo.

- Šutanovac je pričao sa dve babe. Dobacili smo joj da ga ne sluša, na šta je on uzvratio: „Šta hoćete, je... li vam mamu?” Bilo je psovki sa obe strane, a onda me je Šutanovac prvi udario po glavi - rekao je Konstantinović u istrazi.

Sa druge strane, Šutanovac je tvrdio da su mladići prvi nasrnuli na njega:

- Taj momak me je prvi povukao za karticu, akreditaciju koju sam imao, zbog čega sam ga odgurnuo. Nije tačno da sam ga prvi udario - pravdao se Šutanovac.

foto: Marina Lopičić

Žena koja je na ulici prodavala ukrase za uskršnja jaja izjavila je za medije da su navijači prvi počeli s vređanjem, ali da je tuču izazvao funkcioner DS-a, piše Alo.

- Šutanovac je prvi ošamario jednog mladića ispred cvećare i izazvao tuču. Demokrate su postavljale štand, a malo dalje su bili navijači, koji su krenuli na utakmicu. Problem je nastao kada je došla TV ekipa da snima demokrate. Momci su počeli da im dobacuju: „Što njih snimate, ojadili su ovu zemlju?!”, „Žuti lopovi!“ Demokrate su tada nasrnule na mladiće, a Šutanovac je jednog ošamario. Vukla sam ga i govorila mu da ne dira decu, ali on nije hteo da stane - izjavila je ona pre godinu dana.

Šutanovac je odustao od krivičnog gonjenja mladića, jer smatra da nije na njemu da presuđuje o ovom događaju, a takođe smatra da nisu imali loše namere.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.