Okončana istraga u slučaju "Đeram": Šutanovac ODUSTAO od krivičnog gonjenja?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Harry Haller

tuča na pijaci

Okončana istraga u slučaju "Đeram": Šutanovac ODUSTAO od krivičnog gonjenja?! (VIDEO)

Istraga u slučaju "Đeram" okončana je, a sada je na potezu tužilaštvo koje će odlučiti da li će se protiv četvorice mladića, zbog halabuke na pijaci podići optužnica, ili će na ovaj slučaj biti stavljena tačka
Objavljeno: 12:17h

Dragan Šutanovac, predsednik Demokratske stranke, nije se pridružio krivičnom gonjenju četvorice napadača koji su osumnjičeni za napad na njega, kao i tuču sa demokratama na pijaci „Đeram“ u Beogradu od pre godinu dana.

Istraga u slučaju "Đeram" okončana je, a sada je na potezu tužilaštvo koje će odlučiti da li će se protiv četvorice mladića, zbog halabuke na pijaci podići optužnica, ili će na ovaj slučaj biti stavljena tačka.

Šutanovac je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan kao oštećeni i kao svedok. Nakon saslušanja svih učesnika tuče i svedoka postojale su indicije o proširenju istrage, kao i to da će se on naći na listi osumnjičenih, što se na kraju nije desilo, piše Alo.

Incident se dogodio 27. marta 2016. na pijaci „Đeram“ u Beogradu. Na necenzurisanom snimku, jasno se vidi da je Šutanovac prvi prišao mladićima i udario jednog od njih. Na osnovu snimka, moglo se primetiti da krivica nije samo na jednoj strani.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.