"TUKAO JE SEKIROM, FALI JOJ POLA KOSE..." Potresna ispovest majke žene koju je nasilnik držao zaključanu u Bariču
Nasilnik iz Obrenovca, Foto: Facebook

STOP NASILJU!

"TUKAO JE SEKIROM, FALI JOJ POLA KOSE..." Potresna ispovest majke žene koju je nasilnik držao zaključanu u Bariču

Prema rečima majke pretučene žene, nesrećna devojka se posle mesec dana koliko se vodila kao nestala javila u policijskoj stanici

Objavljeno:

A. M. (36), žena koja je brutalno mučena danima u kući svog partnera N. G. u Bariču vodila se čak mesec dana kao nestala. Kako otkriva njena majka, oni su njen nestanak prijavili 24. jula jer je niko nije video danima, a mesec dana kasnije saznali su za jezivo zlostavljanje koje je nesrećna devojka trpela.

Prema rečima majke pretučene žene, nesrećna devojka se posle mesec dana koliko se vodila kao nestala javila u policijskoj stanici. Kako tvrdi to je bio 24. avgust. Dva dana kasnije, nesrećna žena prošla je kroz jezivu četvorodnevnu torturu.

Kako je u razgovoru otkrila majka, njena ćerka je 24. jula otišla od kuće i napisala joj je poruku da se vide za koji dan.

Međutim, dani su prolazili a ona se nije javljala, štaviše niko nije mogao da stupi u kontakt sa njom.

Vodila se kao nestala mesec dana

„Prijavila sam njen nestanak policiji. Telefon joj je bio isključen, uzela sam listing poziva i redom sam počela da zovem ljude. Dobila sam jednu njenu drugaricu koja je mi je otkrila gde se moja ćerka nalazi. Uspela sam da je dobijem na telefon, dopisivale smo se i trebalo je da ode u policiju da javi da je dobro i da se obustavi potraga“, priča majka devojke koju je N.G. danima mučio.

Kako ona dalje priča, svakodnevno je kontaktirala ćerku kako bi se javila policiji, ali je ona u policijsku stanicu otišla tek 24. avgusta.

„Tamo je rekla da je dobro i da nema potrebe da je traže. Pretpostavljam da joj je on pretio i nakon toga se desio ovaj užas“, priča potresena majka.

Njena majka je ispričala uznemirujuće detalje povreda koje je njena ćerka imala.

1 / 2 Foto: Kurir

„Držao je sekiru u spavaćoj sobi“

„U sredu (30. avgusta) je došla kući. Ja ne znam ni kako je uspela sva tako ranjena. Pola kose joj fali, oči su joj zatvorene. Tukao ju je sekirom, držao je sekiru u spavaćoj sobi. Tukao ju je i pendrekom sa metalnom kuglom. Šta je moje dete prošlo, kako će ona da živi nakon ovoga“, priča skrhana majka.

Kako je ispričala, njena ćerka je još uvek u bolnici, sa teškim povredama.

„Sve vreme sam imala neku užasnu intuiciju. U petak je primljena u bolnicu, morali su da joj izvade slezinu, pukla joj je bubna opna, dobro da oči nije izgubila kakve povrede ima. Odmah su je primili u šok sobu, doktor mi je rekao da je došla kasnije da ne zna da li bi preživela“, priča majka.

Ona dodaje i da je majka nasilnika sve vreme bila u kući.

„Njegova majka je sve vreme bila tu! I ćutala je, pa da li je to normalno? Da neko vrši nasilje u mojoj kući odmah bi reagovala“, priča šokirana majka.

1 / 3 Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Negirao krivicu

Podsetimo, kako se navodi u naredbi za sprovođenje istrage, N. G. je osumnjičen da je od 26. avgusta devojku držao zatočenu u stanu četiri dana, dok žrtva nije uspela da pobegne iz kuće, dok je nasilnik spavao.

N. G. je saslušan u tužilaštvu i njemu je određen pritvor. On je prilikom saslušanja izneo detaljnu odbranu.

„Odlučio je da iznese odbranu, negirao je krivično delo i rekao je kako to nije bilo baš tako kako je žrtva ispričala. Naveo je da je ona tek kasnije otišla u bolnicu“, navodi izvor.

Kako saznajemo, njemu se na teret stavlja krivično delo protivpravno lišenje slobode i teška telesna povreda opasna po život.

N.G. je ranije osuđivan zbog krivičnih dela povezanih sa krađama i nasiljem.

Bonus video:

00:22

UŽAS U OBRENOVCU: Devojku držao kao roba i danima se iživljavao! Teško je povređena i hitno operisana

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.