NASILNIK IZ OBRENOVCA KOJI JE DANIMA ZLOSTAVLJAO DEVOJKU IZNEO ODBRANU: Evo šta je rekao pred sudom
Nasilnik iz Obrenovca, Foto: Facebook

NASILJE U OBRENOVCU

NASILNIK IZ OBRENOVCA KOJI JE DANIMA ZLOSTAVLJAO DEVOJKU IZNEO ODBRANU: Evo šta je rekao pred sudom

Istraga bi trebalo da utvrdi šta se tačno kobnog dana dešavalo u kući nasilnika u Obrenovcu

Objavljeno:

Osnovni sud u Obrenovcu na predlog tužilaštva odredio je pritvor do 30 dana N. G. (41) zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju devojku (36) koju je četiri dana držao zatočenu u svojoj kući u Obrenovcu!

Kako Kurir saznaje, teško povređena devojka uspela je da pobegne iz kuće nasilnika 30. avgusta.

- Iako sva u modricama, podlivima i sa teškim povredama uspela je da pobegne kod majke u Zemun. Odmah se obratila lekarima za pomoć, a oni su čim su videli u kakvom je stanju pozvali policiju - objašnjava sagovornik Kurira.

Istog dana, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu N. G. je priveden.

- On je na saslušanju izneo detaljnu odbranu, nije priznao izvršenje krivičnog dela. Na predlog tužilaštva 31. avgusta određen mu je pritvor - potvrđeno je za Kurir.

1 / 3 Foto: Facebook

Kako je Kurir pisao, od siline udaraca koje je zadobila, devojka je imala brojne povrede organa i lekari su morali hitno da je operišu i da joj odstrane slezinu.

- Pitanje je da li bi ostala živa da toga dana nije uspela da pobegne od nasilnika. Kada se javila za pomoć u Urgentni centar, bila je životno ugrožena - dodaje izvor Kurira.

Istraga bi trebalo da utvrdi šta se tačno kobnog dana dešavalo u kući nasilnika u Obrenovcu.

- Prema jednoj verziji, upoznali su se preko društvenih mreža i tako otpočeli vezu, dok su se prema drugoj poznavali od ranije. Istragom će tek biti utvrđeno da li je ona svojevoljno došla kod njega - objašnjava sagovornik Kurira.

Inače, N. G. je na društvenim mrežama objavljivao njihove zajedničke fotografije, čak i u vreme kada je, kako se sumnja, tortura u kući uveliko trajala.

Osumnjičenom se, podsetimo, na teret stavljaju krivična dela protivpravno lišenje slobode kao i nanošenje teških telesnih povreda.

Nesrećna devojka i dalje je na bolničkom lečenju.

Bonus video:

09:43

ZAŠTO ŽENE BIRAJU DA TRPE NASILJE UMESTO DA ODU? Psiholog otkrio na koje šablone žene najčešće padaju: Ovo uglavnom govore

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.