NA DRUŠTVENIM MREŽAMA SE HVALIO DA JE VEĆ BIO U ZATVORU: Nasilnik iz Obrenovca već ima dosije (FOTO)
Nasilnik iz Obrenovca, Foto: Printscreen / Facebok

UŽAS!

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA SE HVALIO DA JE VEĆ BIO U ZATVORU: Nasilnik iz Obrenovca već ima dosije (FOTO)

Devojka iz Obrenovca je imala krvarenja svuda

Objavljeno:

N. G. (41) iz Obrenovca držao je devojku (36) iz Zemuna četiri dana u stanu u Obrenovcu i za to vreme naneo joj teške telesne povrede. Prema nezvaničnim informacijama, nasilnik već ima dosije.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni ima dosije i poznat je policiji.

Sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, osumnjičeni je već služio kaznu u Kazneno popravnom zavodu Sremska Mitrovica i time se hvalio na društvenim mrežama. Svoju zatvorsku legitimaciju je podelio sa korisnicima na Fejsbuku i držao je na naslovnoj fotografiji.

1 / 4 Foto: Facebook

Podsetimo, osumnjičeni je uhapšen zbog teškog nasilja nad devojkom. Prema informacijama, on je devojku protiv njene volje držao u svom stanu u periodu od 26. do 30. avgusta. Njemu se na teret stavlja protivpravno lišenje slobode i nanošenje teških telesnih povreda.

Ona je došla kod njega i tada je počeo horor.

„Tukao je, maltretirao na sve moguće načine. Veštačenjem treba da se utvrdi čime sve joj je naneo povrede opasne po život. Da je majka nije naterala da ide kod lekara, ko zna, možda bi devojka preminula. Ona je imala krvarenja svuda, urađena joj je hitna operacija koja je dugo trajala. Slezina joj je izvađena i pitanje je u kom stanju će biti generalno. Sve što joj je uradio bilo je jako svirepo“, navodi izvor.

Žrtva je i dalje u bolnici.

Bonus video:

03:43

Kako zaustaviti nasilje nad decom?

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.