DVE ŽENE ZA VIŠE OD 3 MILIONA OŠTETILE "KEŠ ČEK": Evo kako su sve osmislile!
Policija, Foto: Dado Đilas

užas

DVE ŽENE ZA VIŠE OD 3 MILIONA OŠTETILE "KEŠ ČEK": Evo kako su sve osmislile!

Privredni subjekt „Keš ček“ osumnjičene su oštetile za ukupan iznos od 3.181.680 dinara

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Kraljevu, uhapsili su dve osobe zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica.

Uhapšene su J. M. (36), bivše odgovorno lice u privrednom subjektu „Keš ček“ DOO Beograd i V. N. (30), zaposlena u ogranku ovog privrednog subjekta u Aranđelovcu, koja se tereti za pomaganje u ovom krivičnom delu.

Sumnja se da je, J. M. u periodu od juna do decembra 2022. godine, V. N. izdavala usmene naloge da sačinjava fiktivne ugovore o zajmu sa zalogom bez sredstava obezbeđenja zaloga, kao i da vrši uplate na njene privatne tekuće račune kako bi taj novac navodno koristila za rad centrale privrednog subjekta i ogranaka na terenu i da vrši produženje zaloga klijenata.

Na ovaj način, kako se sumnja, na privatne tekuće račune J. M. uplaćeno je 2.494.800 dinara, dok je V. N. zadržala 686.880 dinara, a privredni subjekt „Keš ček“ osumnjičene su oštetile za ukupan iznos od 3.181.680 dinara.

Osumnjičene su, uz krivičnu prijavu, privedene u nadležno tužilaštvo.

03:01

BANE VIDAKOVIĆ 1. PUT U JAVNOSTI POSLE HAPŠENJA ZBOG DROGE: Trebalo da budem oprezniji, krivo je društvo (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.