INSPEKTORI PITALI RANJENOG SUSPENDOVANOG POLICAJCA O NAPADAČU: Njegov odgovor ih IZNENADIO, da li je MOGUĆE?!
Mesto pucnjave, Foto: Tamara Trajković

NEVEROVATNO

INSPEKTORI PITALI RANJENOG SUSPENDOVANOG POLICAJCA O NAPADAČU: Njegov odgovor ih IZNENADIO, da li je MOGUĆE?!

Potraga za pucačem koji je starosti oko 30 godina, visine 180 centimetara i krupnije građe je u toku

Objavljeno:

Bojan T. (26) suspendovani policajac iz Beograda koji je u nedelju ranjen u restoranu "Staro Užice" na autokomandi o muškarcu koji ga je upucao sa tri hica u stomak i ruke rekao je da ga "ne poznaje", piše "Telegraf.rs".

Potraga za pucačem koji je starosti oko 30 godina, visine 180 centimetara i krupnije građe je u toku. Njega je snimila kamera restorana i okolne, ali je u trenutku napada imao fantomku.

Beogradska policija po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu juče je uhapsila dva muškarca koji se osumnjiče da su pomogli oštećnom da sakrije pištolj, koji je neovlašćeno nosio.

P.D. (53) i N.B. (32) danas će biti saslušani u tužilaštvu zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

1 / 5 Foto: Tamara Trajković

P.D. je, kako se sumnja, svojim taksi vozilom odvezao oštećenog B.T. u Urgentni centar, gde je N.B. uzeo pištolj iz automobila i odneo ga sa sobom, te ga sakrio u Velikom Mokrom Lugu.

- Suspendovani policajac u restoran je došao sa pištoljem za koji nije imao dozvolu. Oduzeto oružje je poslato na veštačenje - kaže naš izvor.

Podsećanja radi, Bojan je sa dvojicom drugova sedeo u restoranu. Sumnja se da je došlo do svađe sa napadačem koji je otišao po pištolj i fantomku i ispalio četiri hica. Bojana su tri pogodila u stomak i ruku.

On je operisan i njegovo stanje se prati na Urgentnom centru.

Bonus video: Pucnjava u Subotici​​​​​​​

00:23

Pucnjava u Subotici

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.