SUSPENDOVANI POLICAJAC ILEGALNO POSEDOVAO ORUŽJE? Posle PUCNJAVE prijatelji ranjenom pomogli DA SAKRIJE PIŠTOLJ
Pucnjava u restoranu, Foto: Nemanja Nikolić

pucnjava u restoranu

SUSPENDOVANI POLICAJAC ILEGALNO POSEDOVAO ORUŽJE? Posle PUCNJAVE prijatelji ranjenom pomogli DA SAKRIJE PIŠTOLJ

Suspendovani policajac nije imao dozvolu za lično oružje koje je imao kod sebe

Objavljeno: 22:06h

Suspendovani policajac Bojan T. (26) ranjen je u restoranu "Staro Užice" na Autokomandi, a nakon pucnjave dva prijatelja pomogla su mu da sakrije poštolj koji je nosio kod sebe.

Suspendovani policajac nije imao dozvolu za lično oružje koje je imao kod sebe.

Bojanovi pomagači P. B. (53) i N. B. (32) uhapšeni su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i sumnjiče se da su pomogli oštećenom Bojanu T. da oružje sakrije.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Oni će biti saslušani u tužilaštvu zbog sumnje da su izvršili krivično delo Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Bojan je, nakon ranjavanja, u Urgentni centar odvezen privatnim vozilom, a sumnja se da ga je odvezao B. T., kao i da je N. B. potom uzeo pištolj bivšeg policajca iz automobila i sakrio ga u Velikom Mokrom Lugu.

Za napadačem na Bojana T. policija i dalje traga. Njegovo oružje nije probađeno, a sumnja se da ranjeni mladić zna o kome se radi, kao i da su njih dvojica zajedno sedeli u lokalu, gde su se posvađali, nakon čega je napadač otišao, a potom se vratio sa fantomkom na glavi i pucao u Bojana T.

Bonus video:

05:17

PAD KAVAČKOG KLANA I PUCNJAVA NA STUPARA U KOTORU SU POVEZANI? Radenković: Dovoljno je da vidimo gde su hapšenja i SVE JE JASNO

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.