"OTRČAO JE NIZ ULICU SA SVE PIŠTOLJEM U RUCI": Otkrivamo detalje pucnjave na Autokomandi, SVEDOCI SVE OPISALI
Pucnjava u beogradskom restoranu, Foto: Nemanja Nikolić

strašno

"OTRČAO JE NIZ ULICU SA SVE PIŠTOLJEM U RUCI": Otkrivamo detalje pucnjave na Autokomandi, SVEDOCI SVE OPISALI

Kako Espreso saznaje od izvora koji je dobro upućen, ranjeni mladić je suspendovani policajac koji je bio svakodnevno gost lokala u kom je došlo do pucnjave

Objavljeno:

U jednom poznatom beogradskom restoranu na Autokomandi juče se oko 14 sati desila pucnjava prilikom koje je ranjen Bojan T. (26). Policija je odmah pokrenula akciju "Vihor" i raspisala potragu za napadačem, međutim, on još uvek nije uhapšen.

Kako Espreso saznaje od izvora koji je dobro upućen, ranjeni mladić je suspendovani policajac koji je bio svakodnevno gost lokala u kom je došlo do pucnjave.

"On nije izbijao odatle, skoro svaki dan, po ceo dan je bio tu. Kačio se i ranije sa nekim momcima, tu stalno dolazi do incidenata, tuča, a bilo je i ranije pucnjava. Nekad običnom čoveku uopšte nije svejedno ni da prođe tuda jer usijane glave popiju, neko pomeša i narkotike, stvarno su za izbegavanje", kaže naš izvor.

Staro užice, restoran, Pucnjava
foto: Tamara Trajković

Izvor nam je otkrio da su napadač i žrtva sedeli zajedno, posvađali se, nakon čega je pucač otišao iz kafane i ubrzo se vratio sa fantomkom i pištoljem.

"Sedeli su zajedno za stolom, u momentu je došlo do dranja, momak koji je pucao je samo odšetao, uzeo pištolj, ispucao nekoliko metaka i otrčao je niz ulicu sa sve pištoljem u ruci. U trenutku pucnjave bilo je dosta ljudi u bašti lokala, ručali su, to je bila scena kao u filmovima, neki su se preplašili i razbežali, a neki su samo mirno nastavili da jedu", kaže naš sagovornik.

Kako se saznaje, napadač je u žrtvu ispalio četiri hica. Bojan je primljen u bolnicu sa tri rane u stomaku i na ruci. Nadzorne kamere su, navodno, snimile ceo incident, a policija identifikovala napadača.

Prema nezvaničnim informacijama, policajac koji je upucan u beogradskom restoranu, suspendovan je zbog kontakata sa ljudima iz kriminalnog miljea, a navodno je bila pronađena i droga u njegovom posedu.

Naša ekipa danas je posetila mesto pucnjave, međutim, radnici restorana nisu bili raspoloženi da daju izjave.

Staro užice, restoran, Pucnjava
foto: Tamara Trajković

O lokalu na Autokomandi pisalo se i prošle godine kada je došlo do incidenta u kom su učestvovali mlađi sin ubijenog vođe surčinskog klana Zorana Šijana Vukašin Šijan i Marko Vidaković, koji je nakon svađe upucao Marka K.

Vidaković i Šijan su 5. marta prošle godine Marka K. ranili u nogu.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Prema navodima potvrđene optužnice, tog 5. marta oko sedam sati ujutru u restoranu "Staro Užice", u kom su okrivljeni sedeli zajedno za stolom, najpre je Šijan ušao u verbalnu raspravu sa gostima lokala koji su sedeli za susednim stolom. Tom prilikom je devojku koja je sedela za susednim stolom udario pesnicom u glavu, usled čega je ona pala preko stolica, a pošto je A. K. krenuo da spreči dalji napad na nju, Vukašin Šijan je i njemu zadao više udaraca po glavu i telu.

Vukašin Šijan
Vukašin Šijan foto: Instagram printscreen

Marko K. je tada izašao iz toaleta i video da mu napadaju devojku i brata. Krenuo je da ih odbrani, ali je Vidaković stao iza Šijana, repetirao poštolj i upucao ga. Naneo mu je tešku telesnu povredu opasnu po život u predelu leve prepone. Metak je pogodio butnu arteriju i venu. Povređeni muškarac je hitno prevezen u Urgentni centar, gde je operisan, a Šijan i Vidaković su, kao inapadač na Bojana T, pobegli sa lica mesta.

Bonus video: Pucnjava u Subotici​​​​​​​

00:23

Pucnjava u Subotici

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.