MUK U PORODICI BEOGRAĐANINA STRADALOG KOD ULCINJA: Vladan kao da je SLUTIO TRAGEDIJU, evo šta je REKAO SINU!
Vladan Stanković, Foto: Društvene mreže

beživotno telo juče pronađeno

MUK U PORODICI BEOGRAĐANINA STRADALOG KOD ULCINJA: Vladan kao da je SLUTIO TRAGEDIJU, evo šta je REKAO SINU!

Vladan se kobnog jutra, prema rečima njegove supruge, žalio na jake bolove u stomaku, a porodica se zato spakovala da krene kući u Beograd dan ranije od planiranog

Objavljeno:

Telo Beograđanina Vladana Stankovića (48) pronađeno je juče u jednoj provaliji na putu od Utjehe do Ulcinja u njegovom automobilu i to posle tri dana potrage za njim! Njegova sestra Snežana za Kurir kaže da su porodici javljane najtužnije vesti i da veruju da je u pitanju nesreća.

Stanković je, da podsetimo, nestao u ponedeljak u Crnoj Gori kad je iz smeštaja u Utjesi, gde je letovao s porodicom, krenuo do Ulcinja.

Slutilo na najgore

- Javljeno nam je da je telo mog brata izvučeno iz njegovog automobila koji je bio u provaliji. Verovatno mu je pozlilo tokom vožnje, pomišljali smo da je to moglo da se desi. Slutilo je na najgore - kaže nam Snežana, koja je van sebe zbog tragedije.

Telo su, kako saznajemo, pronašli Vladanovi rođaci koji su došli u Crnu Goru da ga traže, a onda pozvali policiju.

- Pronađena je olupina automobila "fiat idea" u jednoj provaliji. Slupani auto je izvučen i u njemu je bilo telo - kaže nam Snežana.

- Naložena je obdukcija, a posle rezultata znaće se tačan uzrok Vladanove smrti - kaže očajna sestra i dodaje da su svi u porodici slomljeni.

Vladan Stanković
Vladan Stankovićfoto: Društvene mreže

Vladan se kobnog jutra, prema rečima njegove supruge, žalio na jake bolove u stomaku, a porodica se zato spakovala da krene kući u Beograd dan ranije od planiranog.

Kako je još ispričala, on je legao da odmori pre puta, a onda je ustao i rekao da mora da ode do Ulcinja da nešto završi oko automobila pre nego što krenu kući.

Žena je još navela i da je njihov sin želeo da ide sa ocem, ali je Vladan, kao da je predosetio nešto, rekao da hoće da ide sam i od tada mu se izgubio svaki trag.

Ključan trag

Vladanu je u sredu lociran telefon kod Valdanosa nedaleko od Ulcinja, a policija je intenzivno tragala za njegovim "fiat ideom". Crnogorska policija je tokom potrage rekla porodici da takvih automobila u Crnoj Gori ima ukupno tri, a da je jedan od njih upravo Vladanov sa beogradskim tablicama.

- Taj detalj je pomogao u potrazi, jer je fokus bio na traženju kola - kaže izvor.

Povraćanje i bol u stomaku

- Ustao je ujutru sa jakim bolovima u stomaku, a prošle godine je imao probleme sa pankreasom. U pitanju je bila upala pankreasa, nikakva ozbiljnija dijagnoza. Počeo je da povraća, oblivao ga je znoj, rekao je da idemo kući. Spakovali smo se za nekih sat vremena, auto napunili stvarima. Nakon toga je rekao da pričekamo malo, pa otišao da legne. Nedugo zatim je seo u auto i rekao da ide samo nešto da završi. Rekao je da ide sam, ali se sin uhvatio za kvaku od auta i rekao: "Tata idem ja s tobom", na šta mu je Vladan odgovorio da mora sam da ide - opisala je Dragica Stanković, koja se i dalje nalazi u Crnoj Gori.

Ona nije ni slutila da je tog ponedeljka poslednji put videla svog supruga živog.

- Zvali smo ga nakon pola sata, on nije osoba koja se ne bi javila, međutim nije se javio. Telefon je lociran na Valdanosu, ta bazna stanica pokriva nekih pet kilometara - ispričala je Dragica.

Voleo je život, a decu obožavao

Sestra Snežana se zhvalila svima koji su bili ukljućeni u potragu za Vladanom. Kako kaže, Vladanova majka je trenutno loše zbog svega i sada samo žele da budu jedni drugima podrška, pogotovo njegovoj deci.

- Voleo je život, nije bilo nikakvih sukoba i svađa sa porodicom. Ženu i decu je obožavao, godinama su čekali i onda dobili predivne blizance - kaže nam ona.

Bonus video:

00:25

Potraga za nestalom decom u jezeru u Prokuplju

(Espreso / Kurir.rs / Dijana Antonijević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.