"SLUTILO JE NA NAJGORE": Oglasila se sestra nastradalog Vladana, PORODICA van sebe
Vladan Stanković, Foto: Društvene mreže

KOBAN ZAVRŠETAK

"SLUTILO JE NA NAJGORE": Oglasila se sestra nastradalog Vladana, PORODICA van sebe

Pronađena je olupina automobila "fiat idea" u jednoj provaliji

Objavljeno:

Telo Beograđanina Vladana Stankovića (48) pronađeno je danas u provaliji na putu od Utjehe do Ulcinja u njegovom automobilu i to posle tri dana potrage za njim, a njegova sestra Snežana za Kurir kaže da su porodici javljane najtužnije vesti.

Vladan je, da podsetimo, nestao u ponedeljak u Crnoj Gori kad je iz smeštaja u Utjesi krenuo do Ulcinja i kada mu je najverovatnije usput pozlilo.

- Javljano nam je da je telo mog brata izvučeno iz njegovog automobila koji je bio u provaliji. Verovatno mu je pozlilo dok je vozio, pomišljali smo na to da je moglo da se desi. Slutilo je na najgore - kaže nam Snežana koja je van sebe zbog tragedije.

Telo su, kako saznajemo, pronašli članovi Vladanovi rođaci koji su naknadno došli u Crnu Goru da ga traže, a onda pozvali policiju.

- Pronađena je olupina automobila "fiat idea" u jednoj provaliji. Slupan auto je izvučen i u njemu je pronađeno telo - kaže nam Snežana.

- Naložena je obdukcija, a posle rezultata znaće se tačan uzrok Vladanove smrti - kaže očajna sestra i dodaje da su svi u porodice van sebe.

Vladan Stanković
foto: Društvene mreže

Ona se zhvalila svima koji su bili ukljućeni u potragu za Vladanom. Kako kaže, Vladanova majka je trenuto loše zbog svega i sada samo žele da budu jedni drugima podrška, pogotovo njegovoj deci.

Vladan se kobnog jutra žalio na jake bolove u stomaku, a porodica se i spakovala da krene kući u Beograd. Vladan je legao da odmori pre puta, a onda je ustao i rekao da mora da ode do Ulcinja, da nešto obavi pre nego što krenu.

Njegov sin je želeo da ide sa ocem, ali je Vladan, kao da je predosetio nešto, rekao da hoće da ide sam i od tada mu se izgubio svaki trag.

Vladan Stanković
foto: Društvene mreže

Porodici je rekao da ide da završi nešto oko automobila, ali njihova pretpostavka je od početka bila da mu je možda bilo loše, pa da je krenuo kod lekara.

- Plan je bio da se vrate kući, a on je dobio da li stomačni virus ili šta je bilo u pitanju. Pretpostavljam da je krenuo do lekara, a i porodici je rekao da ide da sredi nešto oko automobila i od tada ga nigde nema - rekla je juče Snežana za Kurir, a danas je saznala strašne vesti.

01:58

NAKON NESREĆE U RUMI PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO U SREMSKOJ MITROVICI! Dražić: Lice bez ikakvih dokumenata, nema tragova nasilja

(Espreso/Kurir.rs/ D.A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.