"LOCIRALI SU MU TELEFON, ALI AUTO NIKO NIJE VIDEO": Supruga Vladana koji je NESTAO u Crnoj Gori ZABRINUTA
Nestao Vladan Stanković, Foto: Društvene mreže

POTRESNO

"LOCIRALI SU MU TELEFON, ALI AUTO NIKO NIJE VIDEO": Supruga Vladana koji je NESTAO u Crnoj Gori ZABRINUTA

Njegova supruga moli za pomoć, kao i da svako ko ima ikakvu informaciju o Vladanu da se odmah javi policiji

Objavljeno:

- On je porodičan čovek, imamo dvoje male dece. Ne znam više šta da mislim, svašta mi pada na pamet - priča uznemireno Dragana Stanković, supruga Vladana (48) koji je u ponedeljak nestao u Crnoj Gori, u blizini Ulcinja.

Vladan je sa svojom porodicom bio na letovanju u vikendici u Utjehi. Uskoro je trebalo da se vrate nazad u Srbiju, a Vladan je počeo da ima jake bolove u stomaku.

"Imao je bolove u stomaku"

- Trebalo je da ja vozim do Srbije i da stanemo u prvu bolnicu. On je prošle godine imao problema sa pankreasom, sada je ponovo počeo da ga boli stomak. Trebalo je da idemo sutradan kući - objašnjava za "Blic" Dragana, supruga Vladana.

Nestao Vladan Stanković
Nestao Vladan Stankovićfoto: Društvene mreže

Njegova supruga moli za pomoć, kao i da svako ko ima ikakvu informaciju o Vladanu da se odmah javi policiji.

Nestanak Vladana Stankovića je prijavljen crnogorskoj policiji, a kako nam je potvrđeno, policija pretražuje teren.

Vladan je u ponedeljak iz pravca Utjehe krenuo ka Ulcinju automobilom "fiat idea" teget boje i od tada mu se gubi svaki trag.

Registarska oznaka vozila je: BG 1986 ST.

"Rekao je da se brzo vraća"

- Rekao je da ide samo da zameni ulje na motoru, ali auto je bio namiren, mislim da je to samo bio neki izgovor, ali ne znam više. Sin je dotrčao do njega i rekao mu: "Tata, idem ja sa tobom". Nije ga poveo, rekao je da se brzo vraća. Ja sam mu rekla da ne ide nigde, boli ga stomak - priča neutešna žena.

Kako kaže, pomišlja na najgore i više ne zna šta da misli. Strahuje za Vladana, jer je od nestanka prošlo već tri dana, a nema novih informacija.

- Ništa nije ukazivalo da bi otišao. On je porodičan čovek, imamo dvoje male dece, 20 godina smo u braku. Možda mu se slošilo u putu, možda je sleteo sa puta - priča njegova supruga.

Ona navodi da su se spakovali i bili spremni za povratak u Srbiju, a sve stvari su im u kolima, koja je Vladan vozio kada je nestao.

Kako kaže supruga, Vladan je krupan čovek, ima dve tetovaže na levom ramenu i ruci. Otišao je bez majice, a oko vrata ima dva zlatna lančića.

- Zvala sam ga kroz pola sata na telefon, nije se javljao. Locirali su mu telefon u mestu Valdanos, blizu Ulcinja. Telefon i danas zvoni još uvek, ali se niko ne javlja - priča njegova supruga.

Sa druge strane, Dragana kaže da nema informaciju o tome da je Vladanov automobil negde viđen.

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o Vladanu, da obaveste policiju ili jave njegovoj porodici na ove brojeve telefona:

0646153909 - Dragica Stanković, supruga

0600769048 - Snežana Kukić, sestra

Bonus video: Srpski turisti posle incidenta u Tunisu​​​​​​​

00:22

Srpski turisti posle incidenta u Tunisu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.