"REKAO JE DA IDE SAM": Supruga nestalog Vladana u Crnoj Gori jako ZABRINUTA
Foto: Društvene mreže

POTRESNO!

"REKAO JE DA IDE SAM": Supruga nestalog Vladana u Crnoj Gori jako ZABRINUTA

Vladan je nestao u ponedeljak ujutru oko 11 sati, kada je iz mesta Utjeha krenuo ka Ulcinju automobilom

Objavljeno:

Vladan Stanković iz Beograda nestao je tokom letovanja u Crnoj Gori.

Vladan je nestao u ponedeljak ujutru oko 11 sati, kada je iz mesta Utjeha krenuo ka Ulcinju automobilom.

Na odredište nije stigao niti se od tada javio porodici, koja je kontaktirala policiju i poslala apel svima koji imaju neke informacije da im se jave.

U jutarnji program Kurir TV Redakcija javila se Vladanova supruga, Dragica Stanković, koja se sa decom i dalje nalazi u Crnoj Gori.

Vladan Stanković
foto: Društvene mreže

- Ustao je ujutru sa jakim bolovima u stomaku, a prošle godine je imao probleme sa pankreasom. U pitanju je bila upala pankreasa, nikakva ozbiljnija dijagnoza. Počeo je da povraća, oblivao ga je znoj, rekao je da idemo kući. Spakovali smo se za nekih sat vremena, auto napunili stvarima. Nakon toga je rekao da pričekamo malo, pa otišao da legne. Nedugo zatim je seo u auto i rekao da ide samo nešto da završi i odlazi. Rekao je da ide sam, ali se sin uhvatio za kvaku od auta i rekao 'tata idem ja sa tobom' na šta mu je Vladan odgovorio da mora sam - započela je supruga nestaog Vladana, pa nastavila:

- Od njegovog polaska se gubi svaki trag. Zvali smo ga nakon pola sata, on nije osoba koja se ne bi javila, međutim nije se javio. Telefon je lociran na Valdanosu, ta bazna stanica pokriva nekih 5 kilometara, policija je sve vreme na terenu. Juče, zbog vremena, nisu mogli da puste dronove, ukoliko danas ne bude vetra pustiće ih - ispričala je Dragica.

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o Vladanu, da obaveste policiju ili jave njegovoj porodici na ove brojeve telefona:

0646153909 - Dragica Stanković, supruga

0600769048 - Snežana Kukić, sestra

Bonus video:

02:37

DETE SE UHVATILO ZA AUTO I REKLO TATA MORAM JA SA TOBOM Supruga nestalog Vladana: Pred sam polazak rekao OVO! TELEFON LOCIRAN

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.