ŠOKANTNA ISPOVEST NOVINARKE: Zbog svog posla dobila sam batine, bacili su mi bombu, iza svega stoji policija!
Foto: Print screen/Prva TV

gde mi živimo?

ŠOKANTNA ISPOVEST NOVINARKE: Zbog svog posla dobila sam batine, bacili su mi bombu, iza svega stoji policija!

Potresna ispovest Tanje Janković o strahotama koje je preživela samo zbog toga što je po profesiji novinar
Objavljeno:

Tanja Janković je u međuvremenu organizovala humanitarnu pomoć za jednu devojčicu koja je imala bolesne bubrege. Ali, očigledno, njeni protivnici ne prezaju ni od čega. Ovog puta zadaju njiske udarce i, kako kaže Tanja, policija je smislila da okrene porodicu te devojčice protiv nje.

Porodica je trebalo javno da kaže da nijedan dinar koji je Tanja skupila za nju, nije došao do porodice, da je Tanja proneverila taj novac. Mukama porodice Janković nema kraja još, pa u međuvremenu na njihovu kuću dolazi neki mladić, koga znaju iz Vranja kao malo neuračunljivog, i saopštava ocu da je došao da ubije Tanju.

A šestorica koji su učestvovali u tuči, podižu krivičnu prijavu protiv Tanje, Bojane i njihovog oca, da su oni u stvari tukli njih.

foto: Printscreen/Prva TV

Iznosimo mišljenje i advokata porodice Janković, Zore Dobričanina Nikodijevića. On kaže da postoje dokazi protiv njih, ali da nije lako optužiti policijskog inspektora u maloj sredini. Ekipa “Život priča” je pozvala Ivicu Tončeva za izjavu, a on je preko telefona rekao:

“Nemam ja nikakve veze sa tim slučajem. Neću da se mešam. Nemam ništa ni da izjavim. Nikakve veze ja s tim slučajem nemam.” Tanja Janković je i dalje novinar, to je njena ljubav i ništa drugo ne želi da radi. Porodica je sada bolje, nekako su uspeli da prevaziđu veliki strah. Postali su izdržljivi na napade, čekaju šta će im se dalje desiti. Misle da će ih ostaviti na miru onda kada ovaj proces zastari, jer veruju da se neće sprovesti do kraja i rešiti.

(Espreso.co.rs / B92.net)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.