ŠOKANTNA ISPOVEST NOVINARKE: Zbog svog posla dobila sam batine, bacili su mi bombu, iza svega stoji policija!
Foto: Print screen/Prva TV

gde mi živimo?

ŠOKANTNA ISPOVEST NOVINARKE: Zbog svog posla dobila sam batine, bacili su mi bombu, iza svega stoji policija!

Potresna ispovest Tanje Janković o strahotama koje je preživela samo zbog toga što je po profesiji novinar
Objavljeno:

Bojana i njena sestra Tanja odlučuju da tako urade. Međutim, situacija dobija drugačiji obrt jer je on, kako kažu, bio strašno ljut na njih dve.

Tad je poručio Tanji da će je uhapsiti pred kamerama, jer je podstrekivala oca da sam sebi baci bombu. Svi će objaviti da je ona luda I kako napada policiju bez dokaza.

U isto vreme Jelena Janković, Bojanina i Tanjina mama, dobija telefonski poziv od jednog visoko pozicioniranog policajca u Vranju. Zamolio ju je da se vide negde gde nema kamera. Rekao joj je da odmah ide kući i da se sklone, jer im spremaju nešto strašno. Tanja je posle toga zvala policiju i 20 minuta kasnije, policijski auto im se zaustavlja ispred kuće i saopšteno im je da su dobili policijsku zaštitu, pa sad ispada da ih “policija brani od policije”. Svi će objaviti da je ona luda i kako napada policiju bez dokaza.

JESI SVE PREPISALA, NAKAŠLJI SE AKO JESI: Procureo novi SRAMNI snimak budućih pravnika! (VIDEO) U februaru 2014. godine, Tužilaštvo konačno podiže optužnicu protiv inspektora Nenada Jovanovića, koji je tukao Tanjinog oca i Bojani polomio nos, kao i protiv šestorice momaka koji su učestvovali u tuči. Međutim, Jankovići i dalje nemaju mira, jer taj inspektor prijavljuje Tanjinog oca da ga je napao na ulici iz kola u kojima je bio sa ženom, i da ima svedoke, ne znajući da otac i majka nisu uopšte u Vranju u tom momentu, već u Beogradu u bolnici, gde je zbog karcinoma, ležala Jelena Janković. Drama se nastavlja i policija kreće da uhapsi Zorana Jankovića. Tanja u očaju, nemajući izbora, ponovo poziva premijera Vučića. On je rekao da se Tanja javi ministru policije i on ih je prebacio na šefa kabineta Ivana Ristića. Otac nije uhapšen.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.