SRBIN UBIJEN U KOLUMBIJI: Izrešetan u automobilu, pa izbačen na auto-put iz kola u pokretu
ilustracija, Foto: EPA-EFE/Mauricio Dueñas Castañeda

UPRAVO JE JAVLJENO

SRBIN UBIJEN U KOLUMBIJI: Izrešetan u automobilu, pa izbačen na auto-put iz kola u pokretu

Prema pisanju kolumbijskih medija, Slobodan je imao najmanje tri rane od metaka i njegovo telo izbačeno je na put iz vozila u pokretu

Objavljeno: 15:04h

Srbin Slobodan Marjanović (40) sa Žabljaka ubijen je juče u Kolumbiji, a njegovo telo nađeno je na autoputu kod grada Santa Marta.

Prema pisanju kolumbijskih medija, Slobodan je imao najmanje tri rane od metaka i njegovo telo izbačeno je na put iz vozila u pokretu.

Međutim, kolumbijiski mediji pretpostavljaju da je reč o turisti koji je ubijen tokom pljačke.

Takođe, naveli su i da je reč o Srbinu i dodali da je sa Žabljaka.

- Prvi podaci govore da je on u Santa Martu stigao pre nekoliko dana kao turista, u skladu sa onim što je utvrđeno na osnovu narukvice koju je imao na ruci, a prema kojoj je utvrđeno da je bio gost hotela El Rodaderu - navode oni. Policijski izveštaji ukazuju da je imao najmanje tri rane od metaka.

- Proverava se da li je ubijen u automobilu iz kog je izbačen, s obzirom na to da su meštani prijavili policiji da su čuli pucnje, a potom zatekli telo pored puta. Jedan pravac istrage ide u smeru da je ubijenog Marjanovića presrelo nekoliko muškaraca kako bi ga opljačkali i da je zbog toga ubijen. Drugi pravac istrage ide u smeru da je poznavao osobe koje su ga ubile i da je krenuo na sastanak sa njima - otkrivaju oni.

Fotografiju Slobodana Marjanovića možete pogledati OVDE.

Bonus video:

00:43

Ubistvo u Novom Sadu

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.