LOVAČKOM PUŠKOM UBIO BIVŠU ŽENU, TASTA, TAŠTU, SNAJU I NJENE RODITELJE: 8 godina od JEZIVOG masakra u Martonošu
Rade Šefer, Foto: Privatna arhiva

STRAŠNO

LOVAČKOM PUŠKOM UBIO BIVŠU ŽENU, TASTA, TAŠTU, SNAJU I NJENE RODITELJE: 8 godina od JEZIVOG masakra u Martonošu

Iako se nije slagao sa izborom starije sina, 16. maja bio je na svadbi, gde se napio i napao bivšu ženu i mlađeg sina Aleksandra

Objavljeno:

Na današnji dan, godine 2015., u sdelu Martonoš u opštini Kanjiža, dogodio se masakr u kojem je Rade Šefer iz Sente dan posle svadbe svog sina Vlastimira lovačkom puškom ubio bivšu suprugu Rožu (47), potom tasta i taštu Jenea (74) i Gizelu Traćik (68), zatim snaju Nataliju Bajtai (25) i njene roditelje Šandora (52) i Karolinu (43).

Iza sebe je ostavio šestoro mrtvih.

U svom krvavom piru pomahnitali Rade Šefer je prvo u selu Orom ubio rodtelje svoje bivše supruge Jenea i Gizelu Traćik, a zatim se odvezao u Martonoš, gde je usmrtio svoju bivšu suprugu Rožu, njenu snaju Nataliju i Natalijine roditelje Karolinu i Šandora Bajtaija. Pucao je i teško ranio Natalijinu tetku Natali, i to pred njenim detetom. Da bi zaštitio dete i suprugu, Natalin muž Emanules Danoj, francuski državlajanin, usmrtio je Šefera u samoodbrani.

Rade Šefer je navodno u krvavi pohod krenuo, jer nije želeo da njegov sin Vlastimir, koji se dan ranije oženio Natalijom, u životu i braku prolazi kroz ono kroz šta je on prošao. O snaji je pričao sve najgore, a bivšu suprugu, od koje se razveo godinu dana ranije, otpuživao je da je ona odabrala ženu za Vlastimira.

Iako se nije slagao sa izborom starije sina, 16. maja bio je na svadbi, gde se napio i napao bivšu ženu i mlađeg sina Aleksandra.

Aleksandar je pozvao policiju, koja je odvela Šefera na trežnjenje, ali ga je tužilac pustio uz napomenu da prijava zbog nasilja i pretnji "ide redovnim putem".

Po izlasku iz zatvora, Šefer je otišao pravo svojoj kući u Senti, uzeo lovačku pušku i patrone...

Vlastimir sada živi i radi u Nemačkoj.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.