POLICAJKA KOJA JE PRONAŠLA DEVOJČICU ZAROBLJENU U KADI OGLASILA SE JAVNO: Opisala detaljno kakav je UŽAS zatekla
Stan u kom je nađena devojčica, Foto: Tamara Trajković, Mup, Nenad Kostić

POTRESNO

POLICAJKA KOJA JE PRONAŠLA DEVOJČICU ZAROBLJENU U KADI OGLASILA SE JAVNO: Opisala detaljno kakav je UŽAS zatekla

Jasmina Rakić, policijska službenica, koja je sa kolegama prva ušla u stan u Ulici Ružice Sokić 8 na Mirijevu u kojem je Uroš Pašajlić duže vreme držao zatočenu svoju osmogodišnju ćerkicu L. P. i dalje je u šoku

Objavljeno:

Kada smo otključali vrata kupatila i u kadi ugledali devojčicu u jakni sa kapuljačom na glavi, okruženu đubretom i smećem, svi smo doživeli strašan šok. To je nešto što sigurno nismo mogli da pretpostavimo, niti da zamislimo da ćemo videti.

Ovo za "Novosti" priča Jasmina Rakić, policijska službenica, koja je sa kolegama prva ušla u stan u Ulici Ružice Sokić 8 na Mirijevu u kojem je Uroš Pašajlić duže vreme držao zatočenu svoju osmogodišnju ćerkicu L. P.

1 / 7 Foto: Tamara Trajković

- U službi sam već 20 godina i nikada nešto slično nisam doživela - kaže nam Jasmina Rakić. - Prvi osećaj kada smo shvatili da je devojčica živa, bilo je olakšanje., ali već u drugom trenutku, a s obzirom na njen fizički izgled, jer je delovala zapušteno i iscrpljeno, morali smo hitno da reagujemo, kako bi joj što pre bila ukazana pomoć. Devojčicu smo izvadili iz kade, nije pružala nikakav otpor, iako smo za nju bili stranci. Utoplili smo je i čekali Hitnu pomoć. Iako smo profesionalci i dugo u službi, ovo je ostavilo dubok trag na sve nas.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.