DETE (8) DRŽAO ZATOČENO U MIRIJEVU, A NJU NA DRUGOJ LOKACIJI: Komšijama dobro poznat: "Oduvek je bio jeziv"
Uroš Pašajlić, Foto: Kurir, Printscreen/Instagram

JEZIVO

DETE (8) DRŽAO ZATOČENO U MIRIJEVU, A NJU NA DRUGOJ LOKACIJI: Komšijama dobro poznat: "Oduvek je bio jeziv"

Pašajlić je uhapšen juče u stanu na Karaburmi gde se krio pet dana

Objavljeno: 13:40h

Žena (47) koja je za nasilje prijavila Uroša Pašajlića (38) i tako razotkrila da on u stanu zarobljenu drži svoju osmogodišnju ćerkicu, te je tako spasla, još se oporavlja od zadobijenih povreda.

Naime, kako su mediji preneli, Pašajlić je i nju držao zatvorenu u stanu na Paliluli gde je boravio dok je devojčica bila sama i zapostavljena na Mirijevu.

- Njega smo viđali, znamo da je ovde stanovao, oduvek je bio jeziv, ali kad smo videli šta se dešava nije nam bilo jasno kako nju nikada nismo videli - kažu komšije.

Uroš Pašajlić
Uroš Pašajlićfoto: Facebook

Prema njihovim rečima, iz stana nije dopirala buka, samo se on često šetkao po naselju. - Poslednji put sam ga videla pre nedelju dana otprilike, nismo imali pojma da maltretira tu ženu - kaže komšinica.

Inače, prema njihovim rečima, kad su videli ženu u zgradi, još je imala povrede na licu i oporavlja se od povreda. Podsetimo, Pašajlić je uhapšen juče u stanu na Karaburmi gde se krio pet dana.

1 / 6 Foto: Tamara Trajković

Kako se saznaje od komšija tamo on je bio kod prijatelja i viđen je samo jednom, kad je stigao i parkirao automobil ispred kuće.

Njegova ćerkica tekođe još oporavlja i smeštena je na dečijoj klinici u Tiršovoj.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.