OVA NESREĆA PROBUDILA STARE RANE NENADA PERIŠA: Čim je čuo da su 3 druga NESTALA na Dunavu, oglasio se!
Nenad Periš i Matej Periš, Foto: Ana Paunković, Uroš Arsić, Printscreen

saosećanje

OVA NESREĆA PROBUDILA STARE RANE NENADA PERIŠA: Čim je čuo da su 3 druga NESTALA na Dunavu, oglasio se!

Nesrećni otac svaki dan je obilazio Savu i Dunav

Objavljeno:

Telo Mateja Periša iz Splita isplivalo je prošle godine, nakon četiri meseca od nestanka, baš kod Ade Huje gde se u subotu gubi trag trojici dobrih drugova.

Nerazdvojnim prijatelja čamac se prevrnuo na kilometar od Pančevačkog mosta baš tamo gde je Dunav najsuroviji.

Dva dana policija je češljala mutnu reku u potrazi za Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem (36). Iz hladnog Dunava isplivao je njihov drug Mane Knežević (37).

1 / 3 Foto: Dado Đilas/Facebook

Ova nesreća probudila je stare rane Nenadu Perišu. Mesecima se nadao da mu je sin živ. Nesrećni otac svaki dan je obilazio Savu i Dunav. Sumnjao je da one kriju tajnu šta se dogodilo sa njegovim sinom. Sve dok policija nije pronašla telo Mateje gajio je nadu da će ga živoga zagrliti.

Nenad Periš i Matej Periš
Nenad Periš i Matej Perišfoto: Facebook.com/Nenad Periš

- Čuo sam strašnu vest. Saosećam se sa porodicom i prijateljima nestalih muškaraca. Zajedno sam sa njima u molitvama. Predstoji im vreme iščekivanja kada je svaka sekunda kao godina. Treba se iskreno nadati i verovati pozitivnom ishodu uprkos slutnjama koje odnose dah i san. Iskreno se molim Bogu za sretne vesti- kaže za "Telegraf.rs" Nenad Periš.

I danas će se nastaviti potraga za nestalim prijateljima. Porodice su uputile javan apel svima koji su u mogućnosti da se priključe u potrazi za Milanom, Milošem i Nenadom.

Iz Dunava uspeo je da se spase Mane Knežević. On je, navodno, policiji rekao da ih je jedan talas podigao, a drugi poklopio. Da je tada poslednji put čuo i video svoju priajtelje.

Bonus video:

00:12

Potraga se nastavlja od Pančevačkog mosta do Zemuna za trojicom prijatelja koji su nestali

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.