PRONAĐEN RANAC SA DOKUMENTIMA JEDNOG OD NESTALIH NA DUNAVU: Za mladićima se JOŠ UVEK TRAGA
Nestali mladići na Dunavu, Foto: Dado Đilas/Facebook

JAVLJENO JE

PRONAĐEN RANAC SA DOKUMENTIMA JEDNOG OD NESTALIH NA DUNAVU: Za mladićima se JOŠ UVEK TRAGA

Sofija, supruga nestalog Miloša izjavila je da porodice misle da je neplivač imao prsluk, ali da se možda uspaničio

Objavljeno: 15:56h

Ranac sa dokumentima jednog od mladića nestalih pre dve noći kod Pančevačkog mosta pronađen je danas u Dunavu, prenosi "Blic".

Kako se saznaje, ranac sa ličnim dokumentima pronađen je tokom opsežne potrage za trojicom mladića Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (35) i Milanom Nikolićem (36).

U potragu za nestalim mladićima uključili su se prijatelji, poznanici, ali i ljudi dobre volje koji žele da pomognu da se što pre pronađu.

1 / 3 Foto: Dado Đilas/Facebook

Porodice nestalih još jednom apeluju za pomoć i mole ljude dobre volje koji imaju čamce, kajake, dronove, ali i one koji bi se u potragu uključili peške zbog nepristupačne leve obale Dunava na potezu od Pančeva do Borče da se jave na broj 063/720 12 02.

Ranije danas, Sofija, supruga nestalog Miloša izjavila je da porodice misle da je neplivač imao prsluk, ali da se možda uspaničio.

Neplivač se uplašio?

- Oni nisu odmah krenuli da plivaju za ovim drugarom, verovatno zato što nisu hteli da ostave neplivača tu, jer on možda nije hteo da se odvoji od čamca i dalje se gubi svaki trag - kaže supruga nestalog Miloša.

Podsetimo, Mane K. (37) jedini je uspeo da ispliva na obalu nakon što se u subotu na Dunavu prevrnuo čamac usled jake košave i talasa.

1 / 3 Foto: Zorica Jevtić

On je prema rečima očevidaca, bio izgreban i blatnjav kada se dokopao obližnjeg šiblja i zatražio pomoć.

- Isplivao je i izašao i reke u visini Krnjače na levoj obali Dunava. Tumarao je kroz šiblje preko nasipa, video svetlost kuća, došao do prvih kuća, izgreban, blatnjav i prijavio nesreću - kaže očevidac.

Isplivali Mane K. kačio je i ranije slike sa reke i pecaljke pa se pretpostavlja i da je bio pecaroš, te i da je možda time bio iskusniji na vodi.

Bonus video:

00:12

Potraga se nastavlja od Pančevačkog mosta do Zemuna za trojicom prijatelja koji su nestali

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.