PJANOVIĆ NE ŽELI DA BUDE IZRUČEN SRBIJI: Osumnjičeni za učešće u likvidaciji Ranka Eskobara se izjasnio u sudu
Marko Pjanović, Foto: MUP

SAOPŠTENO JE

PJANOVIĆ NE ŽELI DA BUDE IZRUČEN SRBIJI: Osumnjičeni za učešće u likvidaciji Ranka Eskobara se izjasnio u sudu

Studentkinji Azri Šabanović iz Brčkog, Sud BiH juče je odredio privremeni pritvor u trajanju od 18 dana koji će provesti u KPZ Sarajevo

Objavljeno:

Marko Pjanović iz Brčkog, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo "Interpolovu" međunarodnu poternicu zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara u Rušnju, pojavio se danas u sudnici Suda BiH kako bi se izjasnio i navodima poternice Interpola Beograd.

Ročište je trajalo svega pet minuta, a Pjanović koji je uhapšen u Bijeljini, izjasnio se da se protivi izručenju u Republiku Srbiju.

Postupak će zbog toga ići u redovnu proceduru, te će od pravosuđa Srbije biti zatraženo da pošalje zahev za izručenje sa potrebnom dokumentacijom.

Studentkinji Azri Šabanović iz Brčkog, Sud BiH juče je odredio privremeni pritvor u trajanju od 18 dana koji će provesti u KPZ Sarajevo, piše avaz.ba.

Azra Šabanović
Azra Šabanovićfoto: Printscreen/facebook

Podsetimo, u likvidaciji Radoševića ušestvovalo je šest osoba. Za sada nije poznato po čijem nalogu su radili, ali je postojala organizacija i jasno se vidi ko je za šta bio zadužen. Azra se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala "golf" i predala ga Luki i Stefanu koji su se njim odvezli do pumpe gde su ubili Radoševića. Ona je sa ličnom kartom ušla i izašla iz Srbiji. Maloletnica koja je uhapšena u Beogradu učestvovala je u namaljivanju Eskobara, a uhapšen je i Marko Pjanović iz Brčkog koji se takođe sumnjiči da je pomogao u likvidaciji, kao i D. K. za koga se sumnja da je Pjanoviću obezbedio stan u kojem se krio.

Bonus video:

00:08

Snimak osumnjičenih za ubistvo u Rušnju 2

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.