OTKRIVENE NOVE INFORMACIJE O AZRI: Radila u BEOGRADU, poznato i GDE, ovaj OGLAS je okačila pre UBISTVA ESKOBARA
Azra Š., Foto: Printscreen/facebook, Nenad Kostić

otrkiveno

OTKRIVENE NOVE INFORMACIJE O AZRI: Radila u BEOGRADU, poznato i GDE, ovaj OGLAS je okačila pre UBISTVA ESKOBARA

Nakon što je vest o hapšenju devojke odjeknula, oglasila se i administratorka grupe

Objavljeno: 11:29h

Dvadesetdvogodišnja Azra Š. koja je uhapšena po poternici u Sarajevu zbog sumnje da je bila saučesnik u ubistvu Ranka Radoševića (54) Eskobara u Rušnju, dugo je na jednoj fejsbuk grupi za čuvanje dece tražila posao, a odmah nakon hapšenja oglasio se administrator grupe sa upozorenjem o devojci.

Naime, na fejsbuk grupi koja broji više od 10.000 članova, osumnjičena za ubistvo u Rušnju, Azra Š. pokušavala je da se angažuje kao dadilja.

Nakon što je vest o hapšenju devojke odjeknula, oglasila se i administratorka grupe.

- Dragi članovi, moram sa vama da podelim link i još jednom ponovim da dobro proveravate koga angažujete. Nadam se da niko iz naše grupe nije sarađivao sa dole pomenutom devojkom. Uhapšena je, napustila je grupu pre tri dana, ali se duže vreme oglašavala i tražila posao - napisala je administartorka.

1 / 2 Foto: Printscreen/Facebook

Devojka se na grupi oglasila putem objave 26. januara ove godine, a putem komentara javljala na nekoliko oglasa roditelja koji su bili u potrazi za dadiljom.

- Drage mame, moje ime je Azra i studentkinja sam master studija sociologije u Sarajevu. Trenutno sam u Beogradu, a u Sarajevo bih morala ponekad otići na dan - dva zbog ispita. Imam dugogodišnje iskustvo sa čuvanjem dece, a do skoro sam čuvala četvoro u jednoj porodici. Lokacijski bi mi najviše odgovarao Zemun i okolina Zemuna, ali ako postoje linije do Vašeg mjesta stanovanja, onda nema problema. Ako Vam je potrebna osoba za čuvanje Vaših mališana javite mi se. Prijatan pozdrav svim - napisala je.

Azra Š. je takođe, 5. marta u jednoj Fejsbuk grupi tražila stan.

- Dobar dan svima, da li iko izdaje stan sa odvojenom spavaćom? Poželjna cijena bi bila do 400 evra - napisala je Azra Š.

Objava na Facebook grupi
Objava na Facebook grupifoto: Printscreen/Facebook/A.SAzra tražila stanu Beogradu

Podsećamo, Azra Š. (22) uhapšena je 14. marta po poternici u Sarajevu zbog sumnje da je učestvovalo u ubistvu Ranka Radoševića (54) Eskobara u Rušnju, dok se za njenim saradnikom, Markom Pjanovićem iz Brčkog i dalje traga.

Kako se saznaje, ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrla "golf 4" kojim su se Luka V. (35) i Stefan Z. (28) dovezli do pompe, a nakon ubistva pobegli. Prema našim informacijama, i ona je bila ta koja je kontaktirala Radoševića kako bi bili sigurni da će doći da proba vozilo koje su navodno prodavali.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.