NASILNIK IZ MIRIJEVA BIO U ZATVORU ZBOG UBISTVA? Nova ŠOK saznanja o muškarcu koji je BRUTALNO PRETUKAO ŽENU
Policija, Foto: Nemanja Nikolić

policija i vatrogasci reagovali

NASILNIK IZ MIRIJEVA BIO U ZATVORU ZBOG UBISTVA? Nova ŠOK saznanja o muškarcu koji je BRUTALNO PRETUKAO ŽENU

P. R. (46) koji je juče uhapšen zbog nasilja nad svojom partnerkom M. K. (39) u Mirijevu, navodno je odgovarao za ubistvo

Objavljeno:

Dramu koja se juče odigrala u Mirijevu, okončala je policija, koja je u tom trenutku i sprečila nesrećnu ženu da nakon brutalnog nasilja skoči sa terase.

Komšije koje su videle nasilje nad ženom obavestile su policiju koja je ubrzo stigla.

- Kada su stigli policajci, nisu mogli da uđu u stan pa su obavestili i vatrogasce. Međutim s obzirom da je situacija bila ozbiljna i da se žena spremala da skoči sa terase policajci su preko druge terase ušli u stan - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

Drama na Mirijevu
Drama na Mirijevufoto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd rezerva

On je dodao da su policajci najpre zbrinuli ženu ali i istovremeno uhapsili nasilnika.

- Stan je bio kao da je bomba u njemu pala. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, ali nisu mogi da uđu u stan jer niko nije mogao da nađe ključ. Sumnja se da ga je nasilnik negde bacio kako bi sprečio ženu da izađe iz njega. Stan su obili vatrogasci, a nakon toga je Hitna zbrinula ženu - objasnio je sagovornik Informera.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je nesrećna žena pre dolaska policije više sati trpela nasilje.

- Sumnja se da je ženu tukao nekom šipkom i da joj je tom prilikom naneo posekotine po telu. Žena je bila u strašnom stanju kada je policija stigla. U kakvom je stanju bila govori i to da je nesrećna pokušala gola da skoči sa terase kako bi se spasila nasilnika. Srećom policajci su stigli i to sprečili - rekao je sagovornik Informera.

Inače, kako se nezvanično sazanje P.R., je navodno, pre nekoliko godina izašao iz zatvora u kom je bio zbog ubistva.

- On je prema nekim informacijama bio osuđen 2001. godine za ubistvo. Odležao je tu kaznu izašao iz zatvora i evo šta se dogodilo. Ko zna šta bi bilo sa ženom da komšije nisu prijavili i da policija nije ubrzo stigla - rekao je sagovornik.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.