"SVAKI DAN SE U TOM STANU ČULA BUKA" Komšinica sa Mirijeva ispričala kako je ŽENA U ZADNJI ČAS SPASENA OD MUČITELJA
Policija, Foto: Kurir.rs/M.S.

nasilnik uhapšen

"SVAKI DAN SE U TOM STANU ČULA BUKA" Komšinica sa Mirijeva ispričala kako je ŽENA U ZADNJI ČAS SPASENA OD MUČITELJA

"Vatrogasci su sa pajserima i jedan sa sekiricom razvalili vrata"

Objavljeno:

"Juče sam čula rondanje, ali mislila sam da sređuju kuću. Neko od njih dvoje bacio je kutiju od usisivača. Stvarno nisam znala šta se događa, nisam znala da je u pitanju nasilje, nije se čulo zapomaganje niti bilo šta", priča komšinica iz zgrade na Mirijevu gde je juče muškarac Petar R. (46) zverski mučio emotivnu partnerku Mariju K. (39) nakon čega je izbacio na terasu krvavu i golu, a potom je i uhapšen.

- U jednom trenutku sam pogledala kroz prozor i videla nekoliko policajaca, policijska kola, vatrogasce i sve komšije koje žive preko puta na terasama i prozorima. Policija nam je rekla da ne izlazimo iz stana, a u stan nisu mogli da uđu jer on nije hteo da otvori - dodaje stanarka za Blic.

Ona dalje prepričava kako su naposletku vatrogasci uspeli da spasu nesrećnu ženu koja je krenula da skoči sa drugog sprata ne bi li se spasla od nasilnika.

- Vatrogasci su sa pajserima i jedan sa sekiricom razvalili vrata. To kako je puklo, kao bomba. Kad su uspeli da razvale vrata brzo su ga oni uhapsili i odveli. Stavio je kapupljaču na glavu i nekoliko policajaca ga je odvelo - priča.

Kako dodaje, iz stana u kom je juče odigralo jezivo naselje se često čula buka.

- Svaki dan se kod njih čuje rondanje, ali nikada nisam čula zapomaganje niti bilo šta, nego kao da premeštaju nameštaj sa jednog kraja na drugi. Ne znamo da li je ona vlasnica stana, čini mi se da oni nisu živeli zajedno, već da je on dolazio povremeno, ali nisam sigurna - dodaje stanarka za "Blic".

Podsetimo, muškarac P. R. (46) uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On je, kako se sumnja, juče na terasi stana u Mirijevu, više puta udario tridesetdevetogodišnju emotivnu partnerku, nanevši joj povrede po glavi i telu.

Mirijevo
Mirijevofoto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd rezerva

Kako su preneli mediji, iz stana se skoro ceo dan čula galama, a šta se tačno dešava komšije su shvatile tek kada su pretučenu ženu videli golu na terasi.

On dodaje da se sumnja da je muškarac više sati tukao ženu, a u nekim trenucima je krvavu i golu izvodio na terasu.

- Komšije su obavestile policiju, čijom brzom reakcijom je žena spasena u trenutku kada je sa terase drugog sprata pokušala da skoči, odnosno da izvrši samoubistvo - objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima policajci PS Zvezdara uspeli su, da sa druge terase, dođu do terase na kojoj je bila pretučena žena.

- Kada je policija stigla nasilnik nije hteo da otvori vrata, pa su policajci ušli preko terase. U demoliranom stanu zatekli su pretučenu ženu, navodno je tukao šipkom, i muškarca koji je od ranije poznat policiji. On je uhapšen, a žena je prevezena u Urgentni - rekao je sagovornik Informera.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.