EVO ŠTA SE DEŠAVA ISPRED KUĆE ANE I BRAJANA VOLŠA: Sumnja se da se tu dogodio STRAŠAN ZLOČIN, OVO SE SAD POJAVILO!
Kuća Ane i Brajana Volša, Foto: printscreen/facebook/ana ljubicic, Printscreen/facebook/Kat Sanders

TRAGIČNO

EVO ŠTA SE DEŠAVA ISPRED KUĆE ANE I BRAJANA VOLŠA: Sumnja se da se tu dogodio STRAŠAN ZLOČIN, OVO SE SAD POJAVILO!

Beograđanka Ana Volš (39) nestala je 1. januara u malom gradu Kohaset u državi Masačusets kada je, navodno, između 4.00 i 6.00 ujutru izašla iz kuće

Objavljeno: 16:24h

U četvrtak, 9. februara, trebalo je da bude održano saslušanje Brajana Volša (47) koji je optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš. Međutim, saslušanje je odloženo zbog navoda Brajanove advokatice koja je istakla da određena dokumentacija iz predmeta nije dostavljena odbrani. Sledeće ročište zakazano je za 1. mart.

Beograđanka Ana Volš (39) nestala je 1. januara u malom gradu Kohaset u državi Masačusets kada je, navodno, između 4.00 i 6.00 ujutru izašla iz kuće i uputila se na bostonski aerodrom gde je morala hitno da otputuje u Vašington zbog posla. Policijskom istragom utvrđeno je da se Ana nikada nije pojavila na aerodromu kao i da uopšte nije imala zakazan let u to vreme.

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: Printscreen/Zoom

Njen nestanak prijavljen je tek 4. januara i prijavljen je od strane radnika obezbeđenja firme u Vašingtonu u kojoj je radila nakon što se nije pojavila na poslu. Od tog momenta krenula je policijska potraga.

Ana Volš bila je udata za Brajana od 2015. godine, njih dvoje su imali tri sina uzrasta šest, četiri i dve godine i oni su jedni od poslednjih osoba koje su Anu videle živu.

Novogodišnja noć u kući Volšovih odvijala se sasvim normalno što je kasnije potvrdio i Gem Mutlu, inače Anin i Brajanov dobar prijatelj, koji je Novu godinu dočekao u njhovoj kući.

Ana i Brajan Volš sa sinovima
Ana i Brajan Volš sa sinovimafoto: Facebook / Ana Ljubičić

On je u izjavi za CBS News ispričao da je novogodišnja večera bila svečana, a glavni kuvar bio je upravo Brajan.

Ovaj čovek napustio je kuću Volšovih oko 1.30 sati, deca su u to vreme spavala, a Ana i Brajan ostali su sami kod kuće. Šta se dalje dešavalo još uvek je misterija.

U nedelju, 8. januara policija je uhapsila Brajana Volša pod optužbom da je obmanuo policijsku istragu u slučaju nestanka svoje supruge. Od tada, do danas, Brajan se nalazi u kazneno-popravnom zavodu okruga Norfolk.

Hapšenje Brajana Volša
Hapšenje Brajana Volšafoto: Printscreen/YouTube/CBS Boston

Interesantno je što se on prilikom hapšenja smeškao, međutim, nekoliko dana kasnije kada je u sudnicu odveden i sada optužen za ubistvo supruge, potpuno je promenio izraz lica!

Brajan Volš na suđenju
Brajan Volš na suđenjufoto: EPA-EFE/CRAIG WALKER / POOL

Tužilaštvo je tom prilikom iznelo niz dokaza, a kompletna kuća Volšovih bila je pretražena dok je brigu o deci preuzela nadležna socijalna služba. Kako je kasnije saopšteno, u podrumu kuće nađeni su tragovi krvi kao i dva noža. Osim toga, tužiteljka je pročitala i niz pretraga koje je Brajan obavio na internetu, a prva od njih bila je "koliko je potrebno da telo počne da se oseća" i to je kucao u 4.55 prvog januara. Zbog ovoga se sumnja da je Ana ubijena između 1.30 i 4.55 te noći.

Tri minuta kasnije guglao je "kako da sprečite telo da se raspadne", a zatim i niz zastrašujućih stvari.

Kuća Volšovih danima je bila uzurpirana od strane istražitelja, a danas je potpuno prazna.

Kuća Ane i Brajana Volša u Kohasetu
Kuća Ane i Brajana Volša u Kohasetufoto: Printscreen/facebook/Kat Sanders

UNUTRAŠNJOST KUĆE

Luksuz, raskoš u nameštaju i detaljima, kako unutar same kuće, tako i u dvorištu, primetni su u svakom delu imanja u čijem sklopu se nalazi kuća Ane i Brajana Volša, koja je procenjena na više od milion dolara.

Bazen, kamin na gas, ogromni plafoni, otvorena kuhinja, veliko dvorište, četiri spavaće sobe, postale su centar masovne forenzičke pretrage nakon što je prijavljen nestanak Beograđanke Ane Volš (39), a istražitelji su u podrumu kuće pronašli slomljen nož i tragove krvi.

Inače, ovo su fotografije nastale pre nego što su se Ana i Brajan sa decom uselili, a kuća nije u vlasništvu porodice Volš već su je rentirali.

1 / 14 Foto: Printscreen/Zillow

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.