OTKRIVENO ZAŠTO JE ODLOŽENO SASLUŠANJE BRAJANA VOLŠA: Advokatica se UHVATILA ZA 1 STVAR, evo šta SE TAČNO DESILO!
Brajan Volš, Foto: Printscreen/Zoom, printscreen/twitter/bob ward boston, msdefenders.com

OTKRIVENO

OTKRIVENO ZAŠTO JE ODLOŽENO SASLUŠANJE BRAJANA VOLŠA: Advokatica se UHVATILA ZA 1 STVAR, evo šta SE TAČNO DESILO!

Brajan sada izgleda potpuno zapušteno, pustio je bradu i kosu i potpuno promenio imidž

Objavljeno: 16:19h

Danas je trebalo da bude održano saslušanje Brajana Volša u sudu u okrugu Kvinsi.

Međutim, na zahtev Brajanove advokatice Trejsi Majner, saslušanje je odloženo, a sledeće ročište je zakazano za 1. mart.

Odbrana je tražila da se rasprava o statusu odgodi jer nije ni dobila detalje naloga za pretres iz Brajanovog automobila. Rekla je da nedostaje mnogo dokumenata.

Trejsi Majner, advokatica Brajana Volša
Trejsi Majner, advokatica Brajana Volšafoto: msdefenders.com

Sudija je prihvatio njen zahtev, a novo saslušanje zakazano je za 1. mart.

Tužilac u slučaju ubistva biće Greg Konor.

Inače, Brajan se na suđenje uključio putem video-linka iz pritvora u kom se nalazi već tačno mesec dana od prvog hapšenja. Kako se moglo videti, nosio je narandžasti zatvorski kombinezon i vrlo malo je govorio.

Brajan sada izgleda potpuno zapušteno, pustio je bradu i kosu i potpuno promenio imidž.

1 / 3 Foto: Printscreen/Zoom

Inače, za razliku od prvog ročišta, ovog puta ispred suda nije zabeležen veći broj novinarskih ekipa i po prvi put je ročišće počelo sa zakašnjenjem.

Brajan se u pritvoru nalazi bez određene kaucije. Njemu je na prošlom ročištu koje je održano 18. januara pročitana optužnica kojom se tereti za ubistvo supruge Ane, a on je tom prilikom negirao sve tačke koje mu se u optužnici stavljaju na teret.

Tužioci tvrde da je Brajan ubio svoju suprugu Anu u njihovom domu u Kohasetu 1. januara. Njihova tri sina navodno su bila u kući u to vreme.

Ana Volš
Ana Volšfoto: Instagram/anawalshe

Istražitelji sumnjaju da su Anini ostaci možda spaljeni u objektu za preradu smeća.

Tužilaštvo je predstavilo dokaze koje su sakupili iz 10 kesa za smeće, a koje su navodno bačene na deponiji u blizini stana Brajanove majke.

Među dokazima je i komad ogrlice koju je Ana nosila, "Prada" tašnica, Kovid vakcinacioni karton na njeno ime i druge stvari koje sadrže Anin i Brajanov DNK.

U nekom trenutku istrage, tužioci bi mogli da iznesu sve prikupljene dokaze pred veliku porotu. Velika porota bi potom glasala o tome hoće li direktno optužiti Brajana Volša.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok profilu:

@espreso_rs Part 1 - Brajan Volš će se danas biti saslušan i to iz zatvora u kom se nalazi. Očekuje se da će tužilaštvo izneti nove dokaze za Anino ubistvo. Ceo svet prati ovaj slučaj. #anawalshe #anavolš #brajanvols #fy #fyp #murder #ubistvo #recommendations ♬ Spooky music box bell horror BGM - Notzan ACT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.