DOKAZ KOJI ĆE BRAJAN TEŠKO OBORITI NA SUDU: Od ovoga se Ana nije razdvajala, a tek da vidite ŠTA JE U PITANJU!
Ana i Brajan Volš, Foto: Facebook / Ana Ljubičić, Printscreen/YouTube/CBS Boston

SUĐENJE BRAJANU VOLŠU

DOKAZ KOJI ĆE BRAJAN TEŠKO OBORITI NA SUDU: Od ovoga se Ana nije razdvajala, a tek da vidite ŠTA JE U PITANJU!

Među stvarima pronađenim na deponiji našla se i Anina torbica i stvarno je teško zamisliti da bi se neko odrekao takvog skupog i ekskluzivnog predmeta

Objavljeno:

Među dokazima koje su tužilaštvo i policija sakupili tokom istrage o ubistvu Ane Volš (36), nalaze se i neke njene lične stvari, među njima i komad nakita od kog se nije razdvajala.

Lične stvari koje su istražitelji sakupili u okviru istrage o ubistvu Ane Volš, samo su učvrstile sumnje i dovele do podizanje optužnice za ubistvo protiv njenog supruga Brajana Volša.

Tu su i Anine lične stvari, od kojih se nije razdvajala, a koje su pronađene na deponiji na kojoj je završilo đubre koje je odnošeno iz kontejnera pored kuće gde je živela porodica Volš, Ana, Brajan i njihova tri maloletna sina, kao i otpad koji je odnošen od kuće njegove majka Dajane. Kritičnih dana posle Aninog nestanka, Brajan Volš je snimljen na tim mestima i pretpostavlja se da je tu odlagao dokaze gnusnog zločina koje je hteo da uništi.

Ana Volš i majka
Ana Volš i majkafoto: Društvene mreže

Među stvarima pronađenim na deponiji našla se i Anina torbica i stvarno je teško zamisliti da bi se neko odrekao takvog skupog i ekskluzivnog predmeta. Pronađena je i kartica koja je sadržala Anine podatke o vakcinacije, od kojih se većina Amerikanaca ne odvaja. Jedan od bitnih dokaza, koji su, nažalost, učvrstili policiju u verovanju da je Ana postala Brajanova žrtva je i komadić nakita od kojeg se nije razdvajala, a koji je takođe pronađen na đubrištu.

Ana je bila izuzetno aktivna na društvenim mrežama i na skoro svim fotografijama u poslednje vreme nosi taj komad nakita, lančić oko vrata marke „guči“. Karakterističnog oblika, lako uočljiv, razumljivo je što je policija tragala baš za njim.

Vrednost lančića i priveska je na Gučijevom sajtu oko 500 dolara, ali je on očigledno imao veliku sentimentalnu vrednost za Anu Volš i nije ga skidala. Verovatno ga je nosila i u kritično vreme, kobnog 1. januara ove godine, kada je poslednji put viđena živa, u njihovoj kući oko 1.30 časova, kada je Džem Mutlu, poslednji čovek osim Brajana koji je Anu video živu, napustio njihovu kuću.

Danas je održana još jedna statusna rasprava u sudu u Kvinsiju, na kome su sudija, tužilaštvo i odbrana rasrpavljali o toku suđenja, a učestvovao je i sam Brajan Volš, doduše putem video linka, iz zatvora gde se trenutno nalazi.

(Espreso / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.