1 STVAR JE ISPLIVALA IZ SUDNICE U KOJOJ JE BRAJAN VOLŠ PRED LICEM PRAVDE: Ovo gleda ceo svet! (FOTO)
Brajan Volš, Foto: Greg Derr, Twitter

UPRAVO JE JAVLJENO

1 STVAR JE ISPLIVALA IZ SUDNICE U KOJOJ JE BRAJAN VOLŠ PRED LICEM PRAVDE: Ovo gleda ceo svet! (FOTO)

Iako je najavljeno da će ročište početi u 15 časova po našem vremenu, iz nepoznatog razloga više od 20 minuta novinarima nije bilo dozvoljeno da uđu u sudnicu

Objavljeno: 16:20h

Brajan Volš trebalo bi danas da se pojavi putem Zoom-a na saslušanju u Okružnom sudu u Kvinsiju povodom optužbe za ubistvo supruge Ane Volš.

Iako je najavljeno da će ročište početi u 15 časova po našem vremenu, iz nepoznatog razloga više od 20 minuta novinarima nije bilo dozvoljeno da uđu u sudnicu.

Ipak, novinari su upravo ušli u sudnicu gde se svakog momenta očekuje uključenje Brajana Volša putem video-linka.

Poznato je da je sudija stigao u zgradu suda u Kvinsiju, ali nije jasno zbog čega je došlo do kašnjenja.

Za razliku od prvog ročišta, ovog puta ispred suda nije zabeležen veći broj novinarskih ekipa.

Brajan se u pritvoru nalazi bez određene kaucije. Njemu je na prošlom ročištu koje je održano 18. januara pročitana optužnica kojom se tereti za ubistvo supruge Ane, a on je tom prilikom negirao sve tačke koje mu se u optužnici stavljaju na teret.

1 / 6 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

Tužioci tvrde da je Brajan ubio svoju suprugu Anu u njihovom domu u Kohasetu 1. januara. Njihova tri sina navodno su bila u kući u to vreme.

Istražitelji sumnjaju da su Anini ostaci možda spaljeni u objektu za preradu smeća.

Tužilaštvo je predstavilo dokaze koje su sakupili iz 10 kesa za smeće, a koje su navodno bačene na deponiji u blizini stana Brajanove majke.

Među dokazima je i komad ogrlice koju je Ana nosila, "Prada" tašnica, Kovid vakcinacioni karton na njeno ime i druge stvari koje sadrže Anin i Brajanov DNK.

U nekom trenutku istrage, tužioci bi mogli da iznesu sve prikupljene dokaze pred veliku porotu. Velika porota bi potom glasala o tome hoće li direktno optužiti Brajana Volša.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok profilu:

@espreso_rs Part 1 - Brajan Volš će se danas biti saslušan i to iz zatvora u kom se nalazi. Očekuje se da će tužilaštvo izneti nove dokaze za Anino ubistvo. Ceo svet prati ovaj slučaj. #anawalshe #anavolš #brajanvols #fy #fyp #murder #ubistvo #recommendations ♬ Spooky music box bell horror BGM - Notzan ACT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.