ŠTA BI MOGLO OTKRITI NOVO SASLUŠANJE BRAJANU VOLŠU? Tužilaštvo tvrdi samo JEDNO, šta li će imati da kaže ODBRANA?!
Brajan Volš, Foto: Printscreen/7NEWS Live Boston

SLUČAJ ANE VOLŠ

ŠTA BI MOGLO OTKRITI NOVO SASLUŠANJE BRAJANU VOLŠU? Tužilaštvo tvrdi samo JEDNO, šta li će imati da kaže ODBRANA?!

Očekuje se da će tužilaštvo dostaviti do sada prikupljene dokaze

Objavljeno: 16:21h

Saslušanje Brajana Volša, u slučaju ubistva supruge Ane, koja je poreklom iz Beograda, zakazano je danas u 9 sati po američkom vremenu. Ovo saslušanje moglo bi ukazati kuda vodi slučaj koji je privukao veliku pažnju širom sveta.

Volš će se danas pojaviti pred sudijom putem video-linka iz kazneno-popravnog doma okruga Norfolk, gde se nalazi bez mogućnosti plaćanja kaucije.

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: EPA-EFE/CRAIG WALKER / POOL

Očekuje se da će tužilaštvo dostaviti do sada prikupljene dokaze. To potencijalno uključuje predmete koji su se još analizirali u Državnoj laboratoriji za zločine kada se Volš posljednji put pojavio na sudu zbog optužbe za ubistvo 18. januara.

Volš se tada izjasnio da nije kriv.

Tužioci tvrde da je Brajan ubio svoju suprugu Anu u njihovom domu u Kohasetu 1. januara. Njihova tri sina navodno su bila u kući u to vreme.

Istražitelji sumnjaju da su Anini ostaci možda spaljeni u objektu za preradu smeća.

1 / 6 Foto: Društvene mreže

Tužilaštvo je predstavilo dokaze koje su sakupili iz 10 kesa za smeće, a koje su navodno bačene na deponiji u blizini stana Brajanove majke.

Među dokazima je i komad ogrlice koju je Ana nosila, "Prada" tašnica, Kovid vakcinacioni karton na njeno ime i druge stvari koje sadrže Anin i Brajanov DNK.

Ogrlica Ane Volš
Ogrlica Ane Volšfoto: Printscreen / Instagram / Ana Walshe

U nekom trenutku istrage, tužioci bi mogli da iznesu sve prikupljene dokaze pred veliku porotu. Velika porota bi potom glasala o tome hoće li direktno optužiti Brajana Volša.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok profilu:

@espreso_rs Part 1 - Brajan Volš će se danas biti saslušan i to iz zatvora u kom se nalazi. Očekuje se da će tužilaštvo izneti nove dokaze za Anino ubistvo. Ceo svet prati ovaj slučaj. #anawalshe #anavolš #brajanvols #fy #fyp #murder #ubistvo #recommendations ♬ Spooky music box bell horror BGM - Notzan ACT

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.