EVO ŠTA TRENUTNO DEŠAVA U KVINSIJU: Materijal sa LICA MESTA, BRAJAN VOLŠ SE SUOČAVA SA OPTUŽBAMA (FOTO)
Brajan Volš, Foto: Facebook / Ana Ljubičić

JAVLJENO JE

EVO ŠTA TRENUTNO DEŠAVA U KVINSIJU: Materijal sa LICA MESTA, BRAJAN VOLŠ SE SUOČAVA SA OPTUŽBAMA (FOTO)

Volš se danas nije pojavio u sudnici u okrugu Kvins, već se iz ćelije kazneno-popravnog doma okruga Norfolk uključio putem video-linka

Objavljeno: 15:51h

Saslušanje Brajana Volša, u slučaju ubistva supruge Ane, koja je poreklom iz Beograda, počelo je danas u 9 sati po američkom vremenu. Ovo saslušanje moglo bi ukazati kuda vodi slučaj koji je privukao veliku pažnju širom sveta.

Volš se danas nije pojavio u sudnici u okrugu Kvins, već se iz ćelije kazneno-popravnog doma okruga Norfolk uključio putem video-linka.

Brajan se u pritvoru nalazi bez određene kaucije. Njemu je na prošlom ročištu koje je održano 18. januara pročitana optužnica kojom se tereti za ubistvo supruge Ane, a on je tom prilikom negirao sve tačke koje mu se u optužnici stavljaju na teret.

Sada su se pojavile prve fotografije ispred sudnice. Kako se vidi, veliki broj novinskih ekipa došao je ispred sudnice u Kvinsiju i čeka početak suđenja.

Novinari se smeštaju u prostorije sudnice gde se svakog momenta očekuje uključenje Brajana Volša putem video-linka.

Tužioci tvrde da je Brajan ubio svoju suprugu Anu u njihovom domu u Kohasetu 1. januara. Njihova tri sina navodno su bila u kući u to vreme.

Istražitelji sumnjaju da su Anini ostaci možda spaljeni u objektu za preradu smeća.

Tužilaštvo je predstavilo dokaze koje su sakupili iz 10 kesa za smeće, a koje su navodno bačene na deponiji u blizini stana Brajanove majke.

Među dokazima je i komad ogrlice koju je Ana nosila, "Prada" tašnica, Kovid vakcinacioni karton na njeno ime i druge stvari koje sadrže Anin i Brajanov DNK.

U nekom trenutku istrage, tužioci bi mogli da iznesu sve prikupljene dokaze pred veliku porotu. Velika porota bi potom glasala o tome hoće li direktno optužiti Brajana Volša.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.