BRAJAN VOLŠ STRAHUJE, SAZNALO SE I OD ČEGA: Jedna stvar koju je uradio je POSEBNO MORBIDNA
Ana Volš, Foto: Facebook / Ana Ljubičić

istraga

BRAJAN VOLŠ STRAHUJE, SAZNALO SE I OD ČEGA: Jedna stvar koju je uradio je POSEBNO MORBIDNA

Utvrđeno je da se Volš nije kretao kako je tvrdio, a takođe je ustanovljeno i da je slagao policiju o posetama određenih prodavnica

Objavljeno: 20:58h

Brajan Volš (46), optuženi za ubistvo Beograđanke Ane Volš (39) u Kohasetu u Masačusetsu, 9. februara će ponovo izaći pred sud i izneti svoju odbranu. Američki istražitelji prikupili su dovoljno činjenica protiv Brajana, koje ga nesumnjivo vezuju za ubistvo supruge, a portal Nova.rs izdvaja koji su ključni dokazi.

Jedan od ključnih tragova protiv Brajana Volša definitivno je njegovo kretanje u danima nestanka supruge, a za koje je utvrđeno da je slagao policiju.

Utvrđeno je da se Volš nije kretao kako je tvrdio, a takođe je ustanovljeno i da je slagao policiju o posetama određenih prodavnica.

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Sa druge strane, utvrđeno je da je u danima nestanka supruge kupio sredstva za čišćenje u iznosu od više od 400 dolara, što nije prijavio policiji.

Pretpostavke su da je sredstva kupio kako bi sakrio tragove zločina.

Krvav nož

Definitivno jedan od najbitnijih dokaza jeste krvav nož koji je pronađen u podrumu kuće Brajana i Ane u Kohasetu. Sem noža pronađeno je i drugo sečivo, ali i druge stvari.

Tokom istrage utvrđeno je da je Brajan bacio đubre kese sa stvarima na kojima je bila krv.

Ana Volš
Ana Volšfoto: Facebook / Ana Ljubičić

„Policija je pokušala i da otkrije šta se nalazilo u kesama koje je bacao u kontejner, dok su došli do kontejnera, one su već bile uništene. Ipak, istražitelji su utvrdili da je u pitanju bilo 10 kesa za đubre, kao i da su mnoge imale razne fleke i krv“, navela je tužiteljka ranije.

Anina odeća

Takođe, u kesama koje je Brajan bacio pronađena je i Anina odeća. Reč je o papučama na kojima je bila krv, zatim Anina odeća koju je nosila tog dana, ali i deo njene ogrlice.

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: PRINTSCREEN/7NEWS LIVE BOSTON

Tužilaštvo je zatražilo DNK veštačenje kako bi se utvrdilo da li pronađeni biološki tragovi pripadaju Ani Volš. Ukoliko se tako nešto potvrdi, to bi bio nesumnjivo krunski dokaz protiv Volša.

Morbidna pretraga

Ono što je posebno uznemirilo javnost jesu Gugl pretrage Brajana Volša, u danima nestanka supruge.Naime, on je sa ajpeda sina pretraživao kako se rešiti tela, kao i da li može da bude optužen ukoliko leš nikada ne bude pronađen.„Koliko dugo pre nego što telo počne da miriše?“, „Kako zaustaviti telo od raspadanja?“, „Šta se dešava kada delove tela stavite u amonijak?“, „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?“, „Da li može da se utvrdi identitet tela ako se unište, smrskaju zubi?““, neke su fraze koje je pretraživao optuženi Volš.

Ana Volš
Ana Volšfoto: Printscreen / Instagram / Ana Walshe

Podsetimo, nestanak Ane Volš 1. januara ove godine uznemirio je srpsku i američku javnost. Od samog početka oči javnosti i istražitelja bile su usmerene na njenog supruga Brajana Volša zbog niza čudnih okolnosti.

Javnost je možda najviše iznenadila činjenica da Brajan danima nije prijavljivao nestanak supruge, već je to uradio njen poslodavac, nakon što se ona danima nije pojavljivala na poslu.

(Espreso/ Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.