ANA I BRAJAN SU BILI U OVOM KAFIĆU PRE NJENOG NESTANKA: Radnica PROGOVORILA, evo šta je rekla o njima! (FOTO)
Ana i Brajan Volš, Foto: Printscreen/YouTube/CBS Boston, Printscreen/Youtube/Law&Crime Network, Facebook / Ana Ljubičić

nova saznanja

ANA I BRAJAN SU BILI U OVOM KAFIĆU PRE NJENOG NESTANKA: Radnica PROGOVORILA, evo šta je rekla o njima! (FOTO)

Sara je istakla da je Brajan Volš redovna mušterija koja je posećivala restoran najmanje jednom nedeljno

Objavljeno: 14:21h

Kohaset je mali grad, tamo živi svega oko 9.000 ljudi. Ovaj grad važi za mesto u kom se uglavnom skoro svi poznaju. Baš tu se Ani Volš (38) iz Beograda, koja je u Kohasetu živela sa porodicom, prvog januara izgubio svaki trag!

"Verovatno možete izbrojati na prste jedne ruke koliko puta su se veliki događaji desili u ovom gradu još od 1960-ih. Ništa vredno vesti se zaista ne dešava“, kazala je Sara Gedes, čija porodica u vlasništvu ima restoran "Cohasset Pizza House".

To se promenilo početkom januara, kada je majka troje dece, Ana Volš, nestala. Komšije u malom gradu opisuju Anu Volš kao "tihu", a Brajana, njenog muža, kao nekoga ko "izgleda kao kreten".

Ana i Brajan Volš
Ana i Brajan Volšfoto: Facebook / Ana Ljubičić

Sara je istakla da je Brajan Volš redovna mušterija koja je posećivala restoran najmanje jednom nedeljno.

"Izgledao je kao normalan, srećan, nasmejan tata“, rekla je ona. "Uvek bi dolazio i odlazio, ali uvek je bio prijatan. Bio je srećan i to se nikada nije promenilo."

Ana je poslednji put viđena u novogodišnjoj, kako je navodno napustila porodičnu kuću Kohasetu, ali njen nestanak nije prijavljen sve do 4. januara.

Sara Gedes
Sara Gedesfoto: Printscreen/Youtube/Law&Crime Network

„Čuli smo da je u gradu nestala žena. Ovo je tako čudno. Ovde smo toliko dugo da skoro poznajemo sve u gradu”, kazala je Sara za Law&Crime Network.

Brajan Volš uhapšen je 9. januara zbog optužbi da je obmanuo policijsku istargu u slučaju nestanka njegove supruge.

Sara se seća da je u početku bila "zapanjena" što je njena redovna mušterija uhapšena, verujući da to "nije mogao biti on". Ali nakon što se Brajan pojavio ispred sudnice nasmejan, ona je rekla da se predomislila.

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: Printscreen/YouTube/CBS Boston

"Prvo kada sam pogledala sliku, rekla sam: "Nema šanse. Ovaj čovek je fin, srećan je, normalan je", rekla je ona. "Onda nekoliko dana nakon što su ga uhapsili, kada je izlazio iz policijske stanice i imao taj osmeh na licu, to je bio upravo onaj osmeh koji je imao kada je svakodnevno dolazio ovde. Tako da sam sigurna da je to samo njegovo skriveno ja, njegovo držanje koje je upravo pokazao svetu i nije znao kada prestane sa tim."

Devet dana nakon prve optužbe, državni tužioci su optužili Volša za ubistvo njegove supruge. Tokom njegovog pojavljivanja pred sudom za ubistvo, tužioci su izneli listu jezivih Gugl pretraga koje je Volš pretraživao nakon Aninog nestanka, a samo neke od stvari koje je guglao su: „Koliko dugo pre nego što telo počne da miriše?“, „10 načina da odložite mrtvo telo ako zaista treba., „Rasparčavanje i najbolji načini za odlaganje tela.”

Više o tome šta je sve Brajan Volš pretraživao na internetu pogledajte u videu ispod. Upozoravamo na uzemirujući sadržaj!

@espreso_rs Šta je sve Brajan Volš guglao kada je njegova žena Ana Volš nestala. Ove stvari na sudu iznete kao BITAN DOKAZ #brianwalshe #anawalshe #usa #serbia #amerika #srbija #ubistvo #murder #fyp #fy #recommendations #espreso ♬ Scary BGM that the piano is impressive - CCsounds

"Osećam se kao da sam prevarena. Bukvalno ne mogu da verujem da sam imala tako pogrešan utisak o čoveku. Mislila sam da je nemoguće, da sigurno greše, ali sa svim dokazima koji su izašli, mislim, zaista je teško pomisliti da to nije bio on". kazala je Sara.

Merikejt Armstrong, koja radi u kafiću na manje od kilometra od kuće Volšovih, rekla je da se zbog vesti o Aninom ubistvu i Brajanovom hapšenju osećala "nemirno".

1 / 5 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

"Bilo je samo čudno. Bilo je samo kao u filmu, osećala sam se kao da jednostavno nije izgledalo stvarno", kazala je Merikejt za Law&Crime Network.

Merikejt je potvrdila da su i Ana i Brajan Volš posetili kafić Pour Coffee and Bagel u kom radi pre njenog nestanka.

"Uvek je bila tiha. Sećam se da sam je jednom videla kako dolazi ovamo, ali to je bilo davno, pre nekoliko meseci, sećam se samo da je bila tiha. Brajan je izgledao kao kreten", rekla je ona.

Merikejt Armstrong
Merikejt Armstrongfoto: Printscreen/Youtube/Law&Crime Network

Armstrong je objasnila da je Ana obično naručivala koristeći dostavu, ali da je Brajan ulazio u kafić. Sara je takođe potvrdila da je Brajan uvek preuzimao svoju porudžbinu hrane iz restorana.

"Nisam baš srela nijednu mušteriju koja je imala veze ni sa jednim od njih, što sam mislila da je čudno, jer su živeli u gradu oko dve ili tri godine. Izgleda da nisu sklopili nikakva prijateljstva dok su bili ovde", rekla je Sara Gedes.

Stanodavac Volšovih za medije je potvrdio istu stvar. Brajan jedva da je razgovarao s njim. Iako nije želeo da kaže svoje ime, niti da govori pred kamerom, gazda Volšovih je rekao da su njihove uplate uvek stizale ranije i da nikada nije primetio ništa neobično kada se sretao sa Brajanom.

Kuća Ane i Brajana Volša u Kohasetu
Kuća Ane i Brajana Volša u Kohasetufoto: Printscreen/Zillow

U potrazi za Anom, istražitelji su u podrumu kuće pronašli krv i krvavi nož. Tužioci veruju da je njeno telo raskomadano, ali posmrtni ostaci nisu pronađeni.

Sara je rekla da je ovakve vesti još uvek teško razumeti.

"Prvih nekoliko nedelja, definitivno, bilo je zaista teško prilagoditi se i nekako shvatiti šta se dogodilo u našem gradu", priznala je.

Braja Volš trenutno se nalazi u pritvoru, a sledeće suđenje zakazano je za 9. februar kada se očekuje i prvo iznošenje njegove odbrane. On je zadržan bez određene kaucije.

Slučaj nestanka Ane Volš pratite i na Espreso Tik Tok nalogu:

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.