BRAJAN PRETRAŽIVAO "TESTERU ZA NOŽ I NAJBOLJE SREDSTVO ZA RASKOMADANJE"! Tužiteljka pročitala JEZIVE DETALJE!
Brajan Volš, Foto: Printscreen / Tviter / @C58791744

užas!

BRAJAN PRETRAŽIVAO "TESTERU ZA NOŽ I NAJBOLJE SREDSTVO ZA RASKOMADANJE"! Tužiteljka pročitala JEZIVE DETALJE!

Suprug Ane Volš je, podsetimo, tokom prvog pojavljivanja pred sudom bio optužen samo za ometanje istrage

Objavljeno: 15:38h

U toku je suđenje Brajanu Volšu za ubistvo supruge Ane Volš. Inače, on je u istoj odeći kao i prošle nedelje. Na licu mesta su i fotoreporteri i mediji.

Postupajući tužilac suočava Brajana sa optužbama za ubistvo žene.

Na rečenicu da je istraživao kako se rešiti tela žene, Brajan klima glavom.

Tužioci kažu da je Brajan Volš takođe pretraživao „testeru za nož najbolje sredstvo za raskomadanje“ i „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?“ u danima nakon što je Ana nestala. On je pretraživao posle Aninog nestanka 1. i 2. januara posle koliko dugo počinje da se oseća telo, i može li da se identifikuje telo ako su zubi smrskani.

Tužioci takođe kažu da je Volš otišao u prodavnicu nakon Aninog nestanka i kupovao peškire, prostirku za kupanje i potrepština za čišćenje.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i "teške" cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volše od njenog nestanka 1. januara.

Suprug Ane Volš je, podsetimo, tokom prvog pojavljivanja pred sudom bio optužen samo za ometanje istrage i tada je izjavio da nije kriv. Tužilac je kao ključne dokaze protiv njega tada izneo krv i polomljeni nož pronađene u podrumu porodične kuće u Kohasetu, kao i izjavu koju je dao policiji, a koja se nije podudarala sa dokazima koji su u međuvremenu otkriveni.

Slučaj Ane Volš pratite i na Espreso nalogu na TikToku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.