BRAJANA MOGU DA OSUDE ZA UBISTVO I AKO NE NAĐU ANINO TELO? Stručnjak iz FBI otkrio BITAN DETALJ
Brajan Volš, Foto: Greg Derr

jezivo

BRAJANA MOGU DA OSUDE ZA UBISTVO I AKO NE NAĐU ANINO TELO? Stručnjak iz FBI otkrio BITAN DETALJ

Brajan Volš je osumnjičen da je u novogodišnjoj noći najverovatnije ubio svoju suprugu

Objavljeno: 23:56h

"Gotovo je izvesno da posmrtni ostaci Ane Volš ne postoje u obliku ljudskog tela, ali to neće onemogućiti uspešno rešavanje ovog slučaja", otkriva bivši agent FBI Džon Malveni, objašnjavajući kako će teći dalja procedura u slučaju ubistva rođene Beograđanke iz mesta Kohaset u Masačusetsu.

Brajan Volš optužen je juče za ubistvo supruge Ane, i bizarno, toj optužnici dodato je i krivično delo "nezakonitog transporta tela", ali neobičnost ovog slučaja je sada već izvesna činjenica da posmrtni ostaci Volšove nikada neće biti pronađeni u obliku koje podrazumeva "telo žrtve". Brajan Volš je osumnjičen da je u novogodišnjoj noći najverovatnije ubio svoju suprugu, raskomadao njeno telo, a zatim spalio posmrtne ostatke, međutim, ostavio je za sobom sasvim dovoljno tragova koji dokazuju dve stvari: Da je Ana Volš mrtva i da ju je on ubio.

Ana Volš
foto: Printscreen/facebook/Ana Walshe

Agent Malveni kaže da su okolnosti ovog slučaja veoma specifične i da to što Anino telo verovatno više ne postoji, neće sprečiti da ubistvo ne bude rešeno.

- Ključna stvar je to što su na predmetima nađenim u istrazi - krvavom oštećenom nožu, testeri, sekiri ili čekiću pronađeni ljudski, DNK tragovi. Sada je očigledno bez sumnje utvrđeno da ti DNK tragovi pripadaju Ani Volš. Međutim, to samo po sebi ne bi bilo dovoljno da ubistvo povežu sa Brajanom. Ubicu je izgleda odao jedan detalj prilikom uklanjanja ostataka žrtve koji iz osnova menja stvari, kaže Malveni i dalje pojašnjava:

- Očigledno je da je Brajan ostavio i svoj DNK trag na istim predmetima na kojima je pronađen DNK Ane Volš. Kako? Postoje dva moguća načina. Ili se povredio prilikom komadanja tela žrtve, baratajući nožem, sekirom ili testerom ili je pre samog čina ubistva došlo do tuče između ubice i žrtve u kojoj je ubica povređen.

Brajan Volš
foto: PRINTSCREEN/7NEWS LIVE BOSTON

Ukoliko je ova pretpostavka tačna, postoji jasna veza između ubice, zločina i žrtve i nema sumnje da će to biti dovoljno jako dokaz protiv Brajana Volša.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok profilu:

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.