MAJKA ANE VOLŠ POZVANA U MINISTARSTVO: Ovo su razlozi, ona i dalje ne veruje u jednu JAKO BITNU STVAR
Ana Volš, Foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Greg Derr, Društvene mreže

ubeđena da je živa

MAJKA ANE VOLŠ POZVANA U MINISTARSTVO: Ovo su razlozi, ona i dalje ne veruje u jednu JAKO BITNU STVAR

Milanka kaže da nije u mogućnosti da otputuje u Ameriku zbog zdravlja i jezičke barijere

Objavljeno:

Milanka je navela da su je iz Ministarstva pozvali sinoć, a da je na razgovor otišla danas u 10 sati, kao i to da je razgovarala sa veoma stručnim ljudima, koji su sarađivali, te da je razgovor dobro protekao, prenosi beogradski medij.

- Stavili su na papir ono što bi želeli da potražuju od američkih vlasti i ja sam to potpisala - kaže Milanka za medije i dodaje da sada očekuje da dobije zvanične informacije. Navela je da vesti o slučaju njene ćerke "odavno ne čita", te da nije ispratila ročište svom zetu, Brajanu Volšu, koji je osumnjičen za Anino ubistvo. Navodi da ne veruje da se to dogodilo.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

- U mojoj glavi se ništa nije promenilo i nije mi još uvek došlo do mozga. Ja ne verujem u to, s obzirom da znam kako su funkcionisali - kaže Milanka.

NE IDE U AMERIKU

Milanka kaže da nije u mogućnosti da otputuje u Ameriku zbog zdravlja i jezičke barijere, a da ne zna da li će njena druga ćerka koja živi u Kanadi otputovati.

Podsetimo, prepiska Ane Volš sa majkom od 25. i 26. decembra prošle godine objavljena je u medijima. Ana je tog dana pitala Milanku da li može da dođe sutradan za Vašington i ostane dva meseca, jer se Brajan i ona ne slažu oko dece, ali su na kraju to odložile za februar.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.