NEVEROVATNE SLIČNOSTI IZMEĐU ANE VOLŠ I OVE DEVOJKE LEDI KRV U ŽILAMA: Priča u koju malo ko poveruje, evo i zašto!
Nestale Ane, Foto: Printscreen/Facebook

auuu!

NEVEROVATNE SLIČNOSTI IZMEĐU ANE VOLŠ I OVE DEVOJKE LEDI KRV U ŽILAMA: Priča u koju malo ko poveruje, evo i zašto!

Živela je blizu amazonske džungle koja se po dolasku u SAD pridružila programu vojske u pokušaju da dobije državljanstvo za sebe i svoju porodicu

Objavljeno:

Beograđanka Ana Volš nije jedina ubijena Ana u Masačusetsu za vreme novogodišnjih praznika. Njena imenjakinja je nestala takođe oko Nove godine, ubio ju je njen dečko dok mu je govorila da je njihovoj vezi kraj. Da slučajnost bude još morbidnija, policija i dalje traga za oba tela. Međutim, vest o smrti Ane Volš je postala broj jedan u Americi dok je o smrti Ane Koste izveštavao samo jedan medij u Americi. Mnogi tvrde da je to zbog toga što je jedna Ana bogata, dok je druga siromašna.

Ana Volš je emigrirala iz Srbije u SAD 2005. i upoznala svog muža, koji je iza sebe imao debeo dosije prevara i mentalnih bolesti. Brajan Volš je pokrao sopstvenog oca, najboljeg prijatelja i saradnike, uprkos tome što je imao nasleđeno bogatstvo. On je sin neurohirurga koji je odrastao na imanju na obali okeana u letovalištu Hal u Masačusetsu. Pohađao je internat i vrhunski koledž. Sve to, je ostalo u senci posle zločina koji je počinio.

Brajan Volš
foto: EPA-EFE/CRAIG WALKER / POOL

Ana Kosta je u Ameriku došla iz malog grada u Brazilu. Živela je blizu amazonske džungle koja se po dolasku u SAD pridružila programu vojske u pokušaju da dobije državljanstvo za sebe i svoju porodicu.

Ana Volš
foto: Printscreen/Facebook

Nedeljama nakon njihovog ubistva, tela obe ubijene žene još uvek nisu pronađena. Ali vesti o njihovoj smrti su bile veoma različite. Veruje se da se ubistvo Ane Volš i odlaganje njenog tela dogodilo u priobalnom gradu Masačusetsa. Krvavi detalji postali su tema svih novinskih naslova i tv emisija. O smrti Ane Koste je pisao samo jedan portal.

Ana Volš je poslednji put viđena na dočeku Nove godine u gradu Kohaset. Umrla je u podrumu kuće koju je delila sa svoja tri sina, a ponekad i sa svekrvom, kažu tužioci. Istražitelji veruju da je njen muž testerom isekao Anine posmrtne ostatke, samo nekoliko sati pošto su ispratili njene kolege posle dočeka Nove godine. Kako su tužioci saopštili, veruju da je delove njenog tela transportovao do palionice i pretpostavlja se da su male šanse da se telo pronađe.

Ana Volš, Brajan Volš
foto: Facebook/anawalshe

Ana Kosta je došla u SAD tražeći američki san, a služenje u američkim oružanim snagama bio je njen način da ga ostvari. U nekom trenutku poslednjih meseci, spojila se sa kolegom Brazilcem.

U Brazilu, a ni u Americi nije bilo naslova kada je ta žena nestala, možda zato što je bila previše siromašna da bi zaslužila priču. I, za razliku od Ane Volš, postojao je tačno jedan naslov u SAD kada je Luis Antonio Gomes Akaj priznao kancelariji FBI-ja u Los Anđelesu da je ubio Anu kada je rekla da želi da prekine svoju vezu sa njim. Luis odbija da kaže gde je sakrio Kostino telo, osim - da je negde u planinama. Poručnik Omar Kamačo iz odeljenja šerifa LA rekao je u petak da zamenici nastavljaju da traže Anino telo, dok Akaj ostaje u pritvoru pod optužbom za ubistvo.

- Nismo locirali žrtvu - rekao je Kamačo. - Vreme nije pomoglo, ali potraga je u toku.

Ana Volš
foto: Printscreen/Facebook

Ana Volš je imala 39 godina kada je poslednji put viđena na Novu godinu. Njen nestanak je pokrenuo opsežnu potragu. U akciju su bili uključeni najelitniji inspektori, ronioci, forenzičari. Ana je bila bogata i posedovala je nekretnine u vrednosti od tri miliona dolara. Njen muž Brajan je uhapšen jer je lagao policiju tokom ispitivanja, ali je kasnije i optužen jer tužioci imaju ozbiljne dokaze protiv njega da je počinio jezivi zločin.

Ana Kosta se poslednji put čula 27. decembra sa svojom majkom kada je bila u El Segundu. Taj poslednji put je rekla svojoj majci da ide sa svojim dečkom da proslavi svoj 23. rođendan. Njena majka je otišla u policiju kada Anu više nije mogla da dobije na mobilni telefon. Federalci su ušli u trag Akaiu, koji je tokom ispitivanja priznao da je ubio Anu.

Brazilske vlasti rekle su tamošnjim novinarima da Akai misli da bi mogao da pobedi na sudu ako tužioci ne pronađu njeno telo. To isto misli i Brajan Volš koji je u noći kada je ubio svoju suprugu Anu pretraživao na Guglu "da li može biti osuđen bez tela žrtve". Akaiu i Volš su počinili zločin jer su se plašili da će ih žena ostaviti.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.