OD UČENICE PETE BEOGRADSKE GIMNAZIJE PREKO AMERIČKOG SNA DO STRAŠNE TRAGEDIJE: Ovo je bio život ANE VOLŠ!
Ana Volš, Foto: Printscreen / Instagram / Ana Walshe, Printscreen

BIOGRAFIJA

OD UČENICE PETE BEOGRADSKE GIMNAZIJE PREKO AMERIČKOG SNA DO STRAŠNE TRAGEDIJE: Ovo je bio život ANE VOLŠ!

Želja za uspehom i ispunjenjem američkog sna, pala je u senku Aninim iznenadnim nestankom iz svog doma za Novu godinu

Objavljeno: 07:36h

Ime Ane Volš (39) je od početka ove godine i te kako dobro poznato kako domaćoj tako i američkoj javnosti. Ova rođena Begrađanka i majka tri dečaka nestala je u Masačusetsu u SAD. Danas je podignuta optužnica protiv njenog supruga Brajana Volša (47) zbog osnovane sumnje da ju je ubio.

Ana Ljubičić (njeno devojačko prezime) je rođena u Beogradu, završila je Petu gimnaziju, a potom je diplomirala francuski jezik i književnost na Univerzitetu u Beogradu. Nakon završenih škola, Ana je odlučila da se odrekne tradicionalnog života u Srbiju i da sreću potraži daleko od rodne kuće. Ona je krenula ka ostvarenju svojih snova, pa se tako 2005. godine preselila u Ameriku.

Ana Volš
Ana Volšfoto: Printscreen/facebook/Ana Walshe

- Moj san se ostvario sa prvim poslom u SAD 2005. godine u jednom hotelu u Virdžiniji, gde sam radila zajedno sa nekim od najtalentovanijih i najstrastvenijih profesionalaca u ugostiteljstvu. Iako mnogi aspekti pozicija koje sam obavljala u početku nisu uključivali nikakve glamurozne zadatke (pospremanje kreveta, čišćenje toaleta, poliranje čaša, postavljanje stolova, posluživanje hleba, itd.), a često su rezultirali i do 16 sati dnevno. Sada (oko 15 godina kasnije) uživam u prednostima radne etike, discipline, izdržljivosti i negujem uspomene na putovanje za razliku od bilo kojeg drugog. Zahvalna sam na prilici da primenim ono što sam naučila u različitim industrijama i da takođe mogu da iskusim izvrsnost usluge na drugoj strani kao gost kada putujem - napisala je Ana Volš pre nekog vremena na svom Instagram profilu.

Želja za uspehom i ispunjenjem američkog sna, pala je u senku Aninim iznenadnim nestankom iz svog doma za Novu godinu.

Tri godine nakon što je došla u Ameriku, posle Vašingtona i Njujorka odlazi da živi u Boston gde postaje stalno zaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili, a nije ni slutila da je ovim poznanstvom sebi možda već zapečatila sudbinu.

Godinu kasnije zasnovali su porodicu i rodio im se prvi od tri sina. Ana je nastavila i sa karijerom žonglirajući između majčinstva i istovremeno napredujući u korporativnoj hijerarhiji.

1 / 6 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak 2. januara i od tada se doslovno podigla cela Amerika na noge da je nađe. Tada se samo sumnjalo da je Srpkinja ubijena i još uvek se verovalo da će je ljudi pronaći.

Bilo je potrebno svega nekoliko dana pa da se posumnja u istinitost priče koju plasira njen suprug Brajan. Zbog ometanja istrage je i uhapšen.

Kako prenose mediji, otkriveno je da je policiji davao lažne iskaze. Tako je na primer slagao da je išao sinu da kupi sladoled. Umesto toga sa maskom na glavi i rukavicama na rukama otišao je da kupi sredstva za čišćenje kao i najlone, kofu i lepljivu traku, koje je platio 450 dolara, prenosi NBC Boston.

Takođe, krv i oštećeni nož pronađeni su u kući nestale direktorke nekretnina Ane Volš, otkrili su tužioci na sudu. Kako se dalje navodi, istražitelji koji su se bavili nestankom Srpkinje pronašli su u pretragama njenog muža na Internetu "kako se rešiti tela žene od 50 kilograma" i "kako da se raskomada telo", prenosi CNN izvore koji su obavešteni o istrazi.

Šesnaestog dana od prijave nestanka Ane Volš svedočimo jednom tragično ugašenom životu. Od devojke pune nade i gladi za uspehom, do borbe za svoje mesto pod američkim suncem, završila je tragično - iskomadanog tela koje je prema nezvaničnim informacijama završilo na otpadu za reciklažu.

Slučaj Ane Volš pratite putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.