"BRAJAN NIJE BISTAR MOMAK": Američki ANALITIAR šokiran DOKAZIMA, 1 stvar NAJVIŠE IZNENAĐUJE
Brajan Volš, Foto: PRINTSCREEN/7NEWS

DA LI JE MOGUĆE?!

"BRAJAN NIJE BISTAR MOMAK": Američki ANALITIAR šokiran DOKAZIMA, 1 stvar NAJVIŠE IZNENAĐUJE

Analitičar je takođe rekao da treba da se utvrdi da li je Brajan izvršio ubistvo sa predumišljajem ili iz nehata, da li je u pitanju bio nesrećan slučaj ili ubistvo iz strasti

Objavljeno: 19:24h

Pravnik i analitičar Tom Hups prokomentarisao je da Brajan Volši nije baš bistar momak zbog onoga što je pretraživao na internetu.

"I deca znaju da u toj situaciji nećeš da guglaš kako se otarasiti tela, kad možeš da naslediš nekog ko je nestao i kako da prikriješ smrad leša", naveo je analitičar i istakao da treba da se otkrije gde je došlo do napada na Anu Volš. Kako je kazao pitanje je da li se on odigrao u podrumu ili u prizemlju.

Analitičar je takođe rekao da treba da se utvrdi da li je Brajan izvršio ubistvo sa predumišljajem ili iz nehata, da li je u pitanju bio nesrećan slučaj ili ubistvo iz strasti. Hups je za televiziju 7njuz rekao da tužilaštvo protiv Brajana ima jak slučaj iako Anino telo nije pronađeno.

1 / 8 Foto: Printscreen/7NEWS Live Boston

"Prvo, jaki, čvrsti materijalni dokazi u 10 kesa za đubre koje je pobacao, kao i video-snimci iz radnje u kojoj je kupovao sredstva za čišćenje, najlone, zaštitno odelo... U kesama su nađeni tepisi, peškiri sa ostacima Anine krvi i DNK, testera, druge alatke, najloni, odelo, deo njene narukvice koju je inače nosila, a o čemu svedoče brojne fotografije, kao i delovi odeće koju je policiji opisao kao onu koju je nosila na dan nestanka", dodao je Hups.

Analitičar kaže da treba i da se utvrdi da li su nađena krv i DNK proistekli iz njihove međusobne borbe ili se neko od njih ranije povredio, a da su stvari sa ostacima krvi tek sad pronađene. Inače, jedan od jačih dokaza jeste zaštitno odelo koje je Brajan kupio pa zatim bacio u jednu od 10 kesa za đubre koje su pronađene. U unutrašnjosti tog odela pronađen je Brajanov DNK, a na spoljašnjosti Anin.

Ana Volš
foto: Facebook / Ana Ljubičić

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok nalogu:

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.