OBIŠLI SMO KRAJ U KOJEM JE ODRASLA ANA VOLŠ, PRODAVAČICA OTKRILA PO ČEMU JE PAMTI: "Osećam veliku tugu"
Zgrada u kojoj je odrasla Ana Volš, Foto: Espreso, Društvene mreže

NESREĆNA ŽENA

OBIŠLI SMO KRAJ U KOJEM JE ODRASLA ANA VOLŠ, PRODAVAČICA OTKRILA PO ČEMU JE PAMTI: "Osećam veliku tugu"

Ekipa portala Espreso obišla je ulicu u kojoj je Ana Volš odrasla, inače, dok je živela u Beogradu prezivala se Ljubičić

Objavljeno:

Ana Volš (39), koja je nestala 1. januara u Sjedinjenim Američkim Državama, majka je troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Rođena je u Beogradu, a u SAD se preselila 2005. godine, kako je i sama objavila na svojim društvenim mrežama.

Ana je u Americi radila duži niz godina, a vremenom je napredovala i do pozicije izvršnog direktora poznate kompanije za nekretnine. Njeni prijatelji istakli su za medije da je reč o veoma uspešnoj poslovnoj ženi.

Udata je za Brajana Volša, koji je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa, kojem je prodao dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara.

Ana i Brajan Volš sa sinovima
Ana i Brajan Volš sa sinovimafoto: Društvene mreže

Brajanu Volšu danas je u sudu u Masačusetsu pročitana optužnica kojom se tereti za ubistvo supruge.

Na rečenicu da je istraživao kako se rešiti tela žene, Brajan je klimnuo glavom.

Tužioci su rekli da je Brajan Volš takođe 1. januara, iz sata u sat, pretraživao „testeru za nož najbolje sredstvo za raskomadanje“ i „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?“. On je pretraživao posle Aninog nestanka 1. i 2. januara posle koliko dugo počinje da se oseća telo, i može li da se identifikuje telo ako su zubi smrskani.

Tužiteljka je rekla da je 2. januara uz sredstva za čišćenje kupio i zaštitno odelo i tri tepiha.

Trećeg januara pokupovao je i kante za smeće, a na internetu je razgledao link kako soda bikarbona može da zamaskira miris tela u raspodenju. Četvrtog januara istražioci su u njegovom "volvu" zatekli oborena zadnja sedišta i zadnji deo obložen najlonom. Istražitelji su pronašli 10 kesa za đubre sa peškirima, tepisima, delom narukvice i odeće Ane Volš.

Brajan Volš u sudnici
Brajan Volš u sudnicifoto: PRINTSCREEN/7NEWS LIVE BOSTON

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i "teške" cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volše od njenog nestanka 1. januara.

Na velikom broju predmeta koje je pobacao u 10 crnih kesa pronađeni su tragovi DNK Ane Volš.

Ana Volš je rođena Beograđanka, odrasla je u Lominoj ulici na Zelenom vencu. Pohađala je Petu beogradsku gimnaziju nakon čega je upisala Filološki fakultet.

Ana Volš
Ana Volšfoto: anawalshe/Instagram

U Ameriku prvi put odlazi 2005. godine, a nakon toga odlučuje da se tamo i zvanično preseli u potrazi za svojim američkim snom. To joj je i pošlo za rukom, u poslu je iz godine u godinu napredovala, stekla je mnogo prijatelja, udala se, izrodila troje divne dece, a onda se sve prokrenulo te kobne večeri.

Ekipa portala Espreso obišla je ulicu u kojoj je Ana Volš odrasla, inače, dok je živela u Beogradu prezivala se Ljubičić.

Zgrada u kojoj je Ana Volš odrasla u Beogradu
Zgrada u kojoj je Ana Volš odrasla u Beogradufoto: Tamara Trajković

Dok je u Masačusetsu Brajan Volš bio na optuženičkoj klupi, Anina majka izašla je iz zgrade. Tom prilikom se samo na kratko obratila medijima koji su se nalazili ispred.

Milanka Ljubičić
Milanka Ljubičićfoto: Zorana Jevtić

"Osećam se veoma loše, neću više davati izjave jer mnogim stvarima koje sam pročitala ne verujem", kazala je Milanka.

Inače, Milanka je ranije u razgovoru za Espreso tvrdila da ne sumnja u svog zeta Brajana.

Novinarke Espresa razgovarale su sa radnicom lokalne prodavnice u Lominoj, koja nam je potvrdila da je često viđala Anu Volš u radnji. Kako kaže ostala joj je u pamćenju zbog svoje ljubaznosti i topline. Sagovornica oseća veliku tugu i nada se pravednoj kazni za počinioca zločina.

Ana ima i stariju sestru koja živi u Kanadi, a u Beogradu joj je ostala samo majka Milanka Ljubičić.

Više o slučaju Ane Volš pratite na TikTok nalogu portala Espreso:

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.