EKSKLUZIVNI DETALJI SA SUĐENJA ZA UBISTVO ANE VOLŠ: Novinarka iz Bostona za Espreso O BRAJANOVOJ HLADNOKRVNOSTI!
Slučaj Ane Volš, Foto: Abbey Niezgoda NBC10 Boston / Printscreen / Facebook, Printscreen/facebook/Ana Walshe

SLUČAJ ANE VOLŠ

EKSKLUZIVNI DETALJI SA SUĐENJA ZA UBISTVO ANE VOLŠ: Novinarka iz Bostona za Espreso O BRAJANOVOJ HLADNOKRVNOSTI!

Sve je pretraživao sa iPad-a svog sina

Objavljeno:

Tokom današnjeg suđenja Brajanu Volšu za ubistvo supruge Ane sudija je rekla da je tokom istrage nađeno 10 kesa za đubre sa peškirima, tepisima, delom narukvice i odeće Ane Volš. U kesama su bili i ostaci sredstava za čišćenje, rukavice, zaštitno odelo, ostaci sode bikarobone...

Reporterka NBC televizije iz Bostona, Ebi Njezgoda, ustupila je portalu Espreso ekskluzivnu fotografiju Brajana Volša dok ulazi u zgradu suda.

Brajan Volš
foto: NBS / Ustupljene fotografije

Za Espreso je ispričala više o tome kako se Brajan ponašao tokom čitanja optužnice.

- Gledao je u jednu tačku, nije pokazao ni trunku emocije dok je tužiteljka čitala grozne stvari koje su vezane za Anino ubistvo.

On je prvog januara "Guglao" pitanja "Koliko vremena prođe pre nego što telo počne da smrdi?", "10 načina kako se rešiti tela", "Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao"... Sve ovo je pretraživao sa iPad-a svog sina.

- Iz Tužilaštva su rekli da je posetio smetlišta u Ebingtonu i Broktonu, ljudi su videli kako baca velike kese za smeće. Kese su bile spaljene pre nego što ih je policija pronašla - navodi Ebi.

1 / 4 Foto: PRINTSCREEN/7NEWS LIVE BOSTON

Ono što je do sada takođe bilo nepoznato je da je Brajan 27. decembra pretraživao "U kojoj državi je najbolje da se razvede muškarac?"

Brajan će biti zadržan bez kaucije, a njegov advokat se nije protivio ovoj odluci. Na sudu će se ponovo naći sledećeg meseca.

Slučaj Ane Volš možete pratiti i putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.