OVO JE DOKUMENT IZ AMERIKE KOJI BI MOGAO DA UTIČE NA POTRAGU ZA ANOM VOLŠ: Bitan dokaz se pojavio! (FOTO)
Ana i Brajan Volš, Foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Printscreen/ facebook/ ana ljubicic

OTKRIVENO JE

OVO JE DOKUMENT IZ AMERIKE KOJI BI MOGAO DA UTIČE NA POTRAGU ZA ANOM VOLŠ: Bitan dokaz se pojavio! (FOTO)

Ovaj poziv policija je dobila 8. januara

Objavljeno: 09:44h

U javnosti se pojavio izvesni dokaz koji bi značajno utiče na rešenje slučaja nestanka Ane Volš.

Policiji se javio komšija koji tvrdi da su kamere na njegovoj kući snimile šta se dešavalo u domu Volšovih u Kohasetu kod Bostona tokom kobne novogodišnje noći, kada je rođena Beograđanka nestala.

"Osoba koja je pozvala želi da razgovara sa policajcem o slučaju Volš. On ima kameru na svojoj kući koja možda pokazuje snimak povezan sa incidentom. Upravo se vratio kući sa odmora i može da preda snimak policiji", piše u prvom delu dokumenta, koji prenosi Espreso.

Ana Volš
foto: Printscreen

Ovaj poziv policija je dobila 8. januara, nedelju dana nakon što je Ana Volš poslednji put viđena živa, prema rečima neimenovanog člana porodice.

Da podsetimo, nestanak Ane Volš prijavljen je tek posle tri dana, a prema novim informacijama, njega je prvi prijavio njen poslodavac iz Vašingtona, firma Tišman Spajer, nakon što se Beograđanka nije pojavila na poslu.

1 / 4 Foto: Društvene mreže

Policija koja traga za Anom, majkom tri sina iz Masačusetsa, poreklom iz Beograda, otkrila je krv i oštećen nož u podrumu porodične kuće u Kohasetu, dok su sa deponije izolovani biološki dokazi.

Njen suprug Brajan Volš uhapšen je ubrzo zbog ometanja istrage i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Brajan Volš (47), suprug nestale Beograđanke Ane Volš (39), kojoj se u novogodišnjoj noći izgubio svaki trag, najverovatnije je imao pomagača, koji je zajedno s njim učestvovao u prikrivanju tragova. Američki mediji spekulišu da bi ključne informacije mogle da daju dadilja, ali i majka Brajana Volša Dijana Volš koja je veliku pažnju kako javnosti tako i istražitelja skrenula na sebe pošto je dan uoči hapšenja sina snimljena ispred njegove kuće.

Šta je sve prećutao

- Brajan Volš se za sada sumnjiči za ometanje istrage, odnosno zavaravanje tragova policiji, koja je od 4. januara, kada su Anini poslodavci iz Vašingtona prijavili njen nestanak, pokušavali da otkriju šta se dogodilo. U oprečnim izjavama koje se nisu slagale s materijalnim tragovima koje su istražitelji otkrili na terenu, između ostalog, pominje se upravo i njegova majka. On je tvrdio da je posle nestanka supruge, to jest posle proslave Nove godine, kada se verovalo da je Ana Volš odletela hitno u Vašington, od nadležnih tražio odobrenje da napusti kuću - koju inače ne sme da napušta bez dozvole jer je u kućnom pritvoru - kako bi posetio teško bolesnu majku - prenose mediji i pojašnjavaju da Brajan Volš policiji nije pominjao da je majka, koja živi takođe u okrugu Bostona, ali oko 70 kilometara dalje, dolazila u porodičnu kuću u kojoj je živeo sa suprugom i troje dece.

Čeka se DNK

Američki istražitelji otkrili su da bi optužnica protiv Brajana Volša mogla da bude proširena i za ubistvo supruge ukoliko DNK analize potvrde da su tragovi krvi pronađeni u podrumu njihove kuće, na polomljenom nožu, kao i na testeri i tkaninama otkrivenim u blizini kuće Brajanove majke njegovi. Podsetimo, istražitelji su otkrili da je Brajan Volš dan posle nestanka supruge za 450 dolara u gotovini kupio sredstva za čišćenje, a tragovi čišćenja pronađeni su i u njegovom "volvu", koji je policija odvezla istog dana kad je uhapšen.

Slučaj Ane Volš pratite i putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.