POLICIJA SASLUŠALA SVEKRVU ANE VOLŠ: Novi MOMENTI, da li je BRAJAN prećutao 1 BITNU STVAR?
Ana i Brajan Volš, Foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Greg Derr, Društvene mreže

KOLIKO TAJNI!

POLICIJA SASLUŠALA SVEKRVU ANE VOLŠ: Novi MOMENTI, da li je BRAJAN prećutao 1 BITNU STVAR?

Brajan Volš se za sada sumnjiči za ometanje istrage, odnosno zavaravanje tragova policiji, koja je od 4. januara, kada su Anini poslodavci iz Vašingtona prijavili njen nestanak, pokušavali da otkriju šta se dogodilo

Objavljeno:

Suprug nestale Ane Volš tvrdio da je njegova majka Dijana teško bolesna i da ne može da izlazi, iako se u američkim medijima pojavila njena fotografija ispred kuće Volšovih, koji žive 70 kilometara od nje

Brajan Volš (47), suprug nestale Beograđanke Ane Volš (39), kojoj se u novogodišnjoj noći izgubio svaki trag, najverovatnije je imao pomagača, koji je zajedno s njim učestvovao u prikrivanju tragova. Američki mediji spekulišu da bi ključne informacije mogle da daju dadilja, ali i majka Brajana Volša Dijana Volš koja je veliku pažnju kako javnosti tako i istražitelja skrenula na sebe pošto je dan uoči hapšenja sina snimljena ispred njegove kuće.

Šta je sve prećutao

- Brajan Volš se za sada sumnjiči za ometanje istrage, odnosno zavaravanje tragova policiji, koja je od 4. januara, kada su Anini poslodavci iz Vašingtona prijavili njen nestanak, pokušavali da otkriju šta se dogodilo. U oprečnim izjavama koje se nisu slagale s materijalnim tragovima koje su istražitelji otkrili na terenu, između ostalog, pominje se upravo i njegova majka. On je tvrdio da je posle nestanka supruge, to jest posle proslave Nove godine, kada se verovalo da je Ana Volš odletela hitno u Vašington, od nadležnih tražio odobrenje da napusti kuću - koju inače ne sme da napušta bez dozvole jer je u kućnom pritvoru - kako bi posetio teško bolesnu majku - prenose mediji i pojašnjavaju da Brajan Volš policiji nije pominjao da je majka, koja živi takođe u okrugu Bostona, ali oko 70 kilometara dalje, dolazila u porodičnu kuću u kojoj je živeo sa suprugom i troje dece.

Brajan Volš, Ana Volš
foto: Printscreen/YouTube/CBS Boston

Čeka se DNK

Američki istražitelji otkrili su da bi optužnica protiv Brajana Volša mogla da bude proširena i za ubistvo supruge ukoliko DNK analize potvrde da su tragovi krvi pronađeni u podrumu njihove kuće, na polomljenom nožu, kao i na testeri i tkaninama otkrivenim u blizini kuće Brajanove majke njegovi. Podsetimo, istražitelji su otkrili da je Brajan Volš dan posle nestanka supruge za 450 dolara u gotovini kupio sredstva za čišćenje, a tragovi čišćenja pronađeni su i u njegovom "volvu", koji je policija odvezla istog dana kad je uhapšen.

- Međutim, kad se pojavio snimak, to jest fotografije na kojima se vidi kako njegova majka ulazi u crveni automobil s hirurškom maskom preko lica, a koji je navodno nastao 7. januara, bilo je jasno da postoji još dosta stvari koje je Volš prećutao. Na fotografijama njegova majka ne izgleda kao teško obolela osoba koja nije u mogućnosti da izlazi iz kuće - dodaju oni.

Nije pominjao majku

Podsetimo, u prvim informacijama koje je dao policiji Volš je navodno tvrdio da je član porodice video Anu kako u rano jutro 1. januara napušta porodičnu kuću.

Ana Volš, Brajan Volš
foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Greg Derr, Društvene mreže

Anina majka

Nisu bile u dobrim odnosima

Anina majka Milanka Ljubičić navela je, takođe, da njena ćerka nije imala dobar odnos s Brajanovom porodicom.

- Ana i njena svekrva nisu bile u najboljim odnosima. Mislim da čak nisu ni kontaktirale. Ni ja se s njom nisam ljudski upoznala kad sam prvi put otišla kod njih - rekla je Milanka Ljubičić i dodala da joj je iz bezbednosnih razloga lakše što je socijalna služba preuzela decu.

- Još uvek nije potpuno razjašnjeno da li je mislio na majku, niti da li je ona bila u njihovoj kući u noći nestanka Srpkinje. Porodični prijatelj koji je s njima dočekao Novu godinu majku nije pominjao, već je samo rekao da ništa nije naslućivalo tragediju tokom proslave, na kojoj je bilo njih troje, kao i troje male dece Volšovih - dodaju oni.

Inače, prijatelji, ali i pisma koja je Dijana Volš pisala sudu pred puštanje njenog sina Brajana u kućni pritvor potvrdili su da odnos snaje i svekrve nije bio idealan.

Ana volš
foto: Instagram/anawalshe

- Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog su verovatno kulturološke razlike. Zbog toga je moj sin jedina stabilna tačka u mom životu, ono što me naročito čini srećnom jeste to što zbog njegove brige mogu da viđam unuke - napisala je majka Brajana Volša.

(Espreso/Kurir.rs/ Jelena Spasić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.