PRIJATELJ BRAJANOVOG OCA OTKRIO KOJE MENTALNO OBOLJENJE IMA SUPRUG NESTALE ANE: Isplivale nove tvrdnje
Brajan Volš, Foto: Facebook / Ana Ljubičić, Printscreen/YouTube/CBS Boston

DETALJI

PRIJATELJ BRAJANOVOG OCA OTKRIO KOJE MENTALNO OBOLJENJE IMA SUPRUG NESTALE ANE: Isplivale nove tvrdnje

Ana i Brajan venčali su se 2015. godine u Srbiji

Objavljeno:

Ana Ljubičić je 2008. godine bila ambiciozna, obrazovana mlada žena od 25 godina iz Beograda, kada je upoznala svog budućeg muža Brajana Volšea. Tačno 15 godina kasnije ona je misteriozno nestala...

Kako piše Njujork Post, Ana je radila u hotelu "Vheatleigh" u Berkširi. Volš je bio sin istaknutog bostonskog neurohirurga.

Ana i Brajan venčali su se 2015. godine u Srbiji, a život su gradili u bogatom primorskom predgrađu južno od Bostona.

Prošlog marta, Ana Volš je dobila novi veliki posao u Vašingtonu, u firmi za nekretnine Tishman Speier. Navodno je dobila i veću platu, ali je to značilo da je morala da putuje tamo-vamo dok su njen muž i deca bili u Kohasetu u Masačusetsu.

U međuvremenu, njen muž — čiji profil na LinkedIn-u navodi uloge u kompanijama sa malo ili nimalo prisustva na internetu — bio je u kućnom pritvoru zbog umetničke prevare.

1 / 6 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

- Ana Volš je možda znala, a možda i nije znala da su Brajanov rođak i dva bliska prijatelja njegovog oca u oštrim sudskim dokumentima naveli da je Brajan bio otuđen od većine svoje porodice jer je ukrao milion dolara od svog oca - prenosi Njujork post, navodeći da su njegovi bližnji tvrdili da je pokušao da manipuliše starijim čovekom posle moždanog udara kako bi od njega dobio još više novca.

Prijatelj Brajanovog Džefri Ornštajn, naveo je u izjavi iz 2019. da poznaje Brajana od 13. godine. Rekao je da mu je Brajanov otac rekao da je sin bio "dugogodišnji pacijent" u psihijatrijskoj ustanovi u Ostinu i da mu je dijagnostikovano da je „sociopata“. Ornštajn je tvrdio da su otac i sin dugo bili otuđeni i da stariji Volš odbio komunikaciju sa sinom kada je Brajan pušten pre nekoliko godina, posle 12 ili više godina bez kontakta.

- Ti si moj sin i uvek ću se nadati najboljem za tebe, ali ne želim da se ponovo angažujem - citirao je Orenštajn reči oca, dodajući: "Znam da bih pustio haos u svoj život, a to ne mogu da imam".

Žena koja je tvrdila da je Anin podstanar objavila je na Fejsbuku da je gazdarica nedavno bila "veoma ljuta" i da je to "nekarakteristično za nju".

Podsetimo, Ani Volš izgubio se svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug prijavio je Anin nestanak tek tri dana kasnije. On je uhapšen zbog sumnje da je obmanjivao policiju u slučaju Anine potrage, a policija je došla do jezivih saznanja.

Više o slučaju Ane Volš možete saznati i na Espreso TikTok profilu:

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.