ODUVEK ŽELEO DA BUDE PREDUZETNIK, HAPSIO GA I FBI: Evo na koliko je procenjeno BOGATSTVO Brajana Volša!
Hapšenje Brajana Volša, Foto: Printscreen / Tviter / MariSalazarTV

biografija brajana volša

ODUVEK ŽELEO DA BUDE PREDUZETNIK, HAPSIO GA I FBI: Evo na koliko je procenjeno BOGATSTVO Brajana Volša!

Brajan je pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa, kojem je prodao dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara

Objavljeno:

Brajan Volš (47), suprug nestale Ane, optužen je pred sudom da je obmanuo istražitelje koji tragaju za njegovom suprugom kojoj se gubi svaki trag 1. januara ujutru.

O Brajanovom životu ne zna se mnogo toga, a kako se navodi na sajtu celebsweek, on je rođen 17. avgusta 1976. godine u Kohasetu.

Brajan je finansijski direktor i suosnivač kompanije LETS, a njegovo bogatstvo procenjeno je na 2,72 miliona dolara.

Hapšenje Brajana Volša
Hapšenje Brajana Volšafoto: Printscreen/Twitter/ WCVB-TV Boston

Karijera Brajana Volša

Volšova želja da postane preduzetnik naišla je na prepreku jer nije imao potreban kapital. Tako je počeo da se bavi poslom u finansijskom sektoru. Godinama je radio na različitim pozicijama u raznim subjektima. 2015. godine pridružio se "Ten Sail Consulting-u" kao međunarodni poslovni strateg.

Tamo je radio pet godina do jula 2020, kada je prešao u drugu kompaniju pod nazivom "Capital Letters Consulting". Ovde je bio na poziciji finansijskog direktora (glavnog finansijskog direktora) 10 meseci dok nije suosnivao sopstveno preduzeće pod nazivom Leadership & Effective Teamvork Strategies, ​​aka LETS, u oblasti Velikog Bostona, navodi se na sajtu celebsweek.

Hapsio ga i FBI

Brajan je pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa, kojem je prodao dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara.

Naime, on je, kako se navodi u tadašnjoj optužnici, 2016. godine uzeo autentične slike od prijatelja i koristio njihove fotografije i dokumentaciju kako bi prodao replike na Ibeju (eBay).

Brajan i Ana Volš
Brajan i Ana Volšfoto: Facebook / Ana Ljubičić

Slučaj je otkriven kada je kupac video dve slike Endija Vorhola na Ibeju, sa fotografijom pečata kojim se potvrđuje autentičnost umetničkog dela. Kupac se dogovorio da te slike, deo serije "Senke", kupi za 80.000 dolara.

Nakon što ih je preuzeo, otkriveno je da slike nemaju pečat za potvrdu autentičnosti i da platno izgleda novo. To je dovelo do istrage Ef-Bi-Aja (FBI). Brajan Volš je uhapšen 2018. godine, a tokom suđenja priznao je krivicu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.