PORODICA DEJANA KOJI JE RANJEN NA BANOVOM BRDU DEMANTOVALA NAVODE MEDIJA: "Nije osuđivan i nema veze sa navijačima"
Pucnjava u Banovom brdu, Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd_rezerva, Google Earth

oglasili se

PORODICA DEJANA KOJI JE RANJEN NA BANOVOM BRDU DEMANTOVALA NAVODE MEDIJA: "Nije osuđivan i nema veze sa navijačima"

Porodica ranjenog oštro je demantovala navode medija

Objavljeno:

Mladić Dejan G. ranjen u pucnjavi 9. novembra ove godine, a nakon ovog tragičnog događaja objavljen je niz tekstova.

Porodica ranjenog oštro je demantovala navode medija da je Dejan G. osuđivan za prodaju nakrotika, kao i da je pripadnik bilo koje navijačke grupe, kao što se u medijima spekulisalo.

Redakciji Espresa dostavljen je dokaz da mladić nije osuđivan.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

- Ovim putem, želimo da se obratimo čitaocima i javnosti u Republici Srbiji koji su prethodnih dana a počevši od 09.11.2022. godine netačno informisani u skoro svim domaćim medijima u vezi događaja koji se odigrao na Banovom brdu kada je sa više metaka u telo teško povređen Dejan G. (19).

- Neproverene, netačne i maliciozno objavljene informacije odnosile su se na eventualni motiv zbog kog je neko pokušao da ubije Dejana G. (19), pa su mediji bez ikakvih relevantnih informacija ovog mladog momka pokušale da predstave kao lice koje je osuđivano za prodaju narkotika, pa s tim u vezi da je nesrećni događaj vezan za obračun kriminalnih klanova oko teritorije, kao i da je Dejan povezan sa navijačkim grupama, i na taj način su u očima javnosti napravili pogrešnu sliku o ovom dečaku a njemu pričinili nenadoknadivu štetu.

- Sve ove brutalne neistine Dejanova porodica je bila prinuđena da čita u pokušaju da sazna šta se i zbog čega desilo njihovom najdražem članu, dok su se lekari u Urgentnom centru borili za Dejanov život. Zbog svega toga smatramo da javnost treba da bude upoznata sa činjenicom da je Dejan lepo vaspitan mlad momak iz poštene porodice, koji nikada nije osuđivan ni za jedno krivično delo (o čemu je porodica dostavila dokaz redakciji), a kamoli za prodaju opojnih droga, niti je pripadnik bilo koje navijačke grupe.

- Samim tim, Dejanova porodica moli sve medije u Republici Srbiji da se ponašaju odgovorno i da se uzdrže od objavljivanja neproverenih i netačnih informacija koje se tiču ličnosti Dejana Glišića, jer će u suprotnom biti prinuđeni da svoja prava štite u sudskom postupku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.