BIO JE STRAH I TREPET DEVEDESETIH, UBIJEN IZ 1 RAZLOGA! Oženio je pevačicu, pa je ostavio zbog komšinici!
Zoran Šijan, Foto: Facebook

život piše romane

BIO JE STRAH I TREPET DEVEDESETIH, UBIJEN IZ 1 RAZLOGA! Oženio je pevačicu, pa je ostavio zbog komšinici!

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i prijateljica

Objavljeno:

Surčinski kralj i žestoki momak, Zoran Šijan ubijen je 27. novembra 1999. godine u samom centru Beograda, na raskrsnici Ulice Svetozara Markovića i Nemanjine, a ubistvo vođe surčinske grupe i bivšeg šampiona Evrope u kik-boksu nikada nije rasvetljeno, iako se godinama spekulisalo o mogućim motivima likvidacije.

Osim po zavidnoj sportskoj karijeri i podzemlju, Šijan je javnosti poznat i kao bivši suprug pevačice Goce Božinovske sa kojoj je dobio sina i ćerku.

Podsetimo, pevačica Goca Božinovska zakopala je ratne sekire sa svojom nekadašnjom prijateljicom Goranom koja joj je ''preotela'' pokojnog supruga i rodila mu vanbračnog sina Vukašina.

Goca je godinama ćutala o sramoti zbog preljube svog muža i njene komšinice.

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve ok. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - kaže Goca.

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i prijateljica, kada je Šijan ostavio pevačicu i decu zbog njene drugarice. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. rodila sina Vukašina.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube

Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gocu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Bivša drugarica je tvrdila da pevačica nikada u toj kući nije ni živela.

- Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlučio ko će tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni - kaže Božinovska, kojoj je po sudskoj odluci pripala kuća, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.

U tom stanu rastao je Vukašin Šijan, koji, kao i njegov mnogo poznatiji polubrat Mirko, održava uspomenu na svog pokojnog oca.

Inače, Nebojša Tubić Žabac tvrdi da je Zoran Šijan ubijen zbog Elene Karić. Kontroverzni biznismen iz Novog Sada tvrdi da se bivši reprezentativac u kik-boksu i označeni pripadnik surčinskog klana zamerio tadašnjem dečku dizajnerke nameštaja, koji je bio pripadnik beogradskog podzemlja, tako što mu je poručio da mu je skinuo devojku, što ga je koštalo glave.

- Mnogi znaju tu priču, ali svi ćute. Plaše se, šta ja znam zašto se o tome nije nikad pričalo. Raspredale su se neke gluposti i razne verzije Šijanovog ubistva, a to o Karićki se ćutalo. Šijan je tada skinuo Elenu jednom jakom tipu i to je došlo do njega. Nastao je haos. Zoran je likvidiran, a taj je preko svojih veza zataškao zločin. Zato se ni dan-danas nije otkrilo ko je ubica. Elena zna sve to, ali ne znam da li će ikada da kaže - kaže Tubić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.