MAJKA KOJA JE PREBILA TROGODIŠNJU ĆERKU U GROCKOJ DANAS IZNOSI ODBRANU: Snimak mučenja šokirao Srbiju
Majka bije ćerku, Foto: 192/Instagram

pred sudijom

MAJKA KOJA JE PREBILA TROGODIŠNJU ĆERKU U GROCKOJ DANAS IZNOSI ODBRANU: Snimak mučenja šokirao Srbiju

Ona je privedena narednog dana u Grockoj i određen joj je pritvor u trajanju od 48 sati

Objavljeno:

Slavica Đilas (27) iz Begaljice koja je uhapšena juče zbog sumnje da je brutalno tukla svoje dete (3) u Grockoj biće saslušana danas u tužilaštvu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako majka udara devojčicu po glavi držeći je za ruke kako ne bi mogla da se brani.

Devojčica sve vreme plače i, čini se, jedva dolazi do daha dok njena majka viče na nju udarajući sve vreme i ponavlja: "Naš mali Zoran je u zatvoru zbog tebe, zbog tebe".

Na kraju, posle bezbroj udaraca po glavi, devojčicu odguruje na pod i ona pada. Tu se majka nije zaustavila, već je preteći rekla devojčici da nije završila s njom.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

- Ceo danas ima da te bijem - vikala je žena.

Policijski službenici su, podsetimo, na licu mesta zatekli oca navedene dece Pajić Prvoslava (66) i baku Đilas Lidiju (49) sa maloletnom decom dečakom starim 15 meseci i devojčicom starom 3.5 godine.

Radnici CZSR Grocka su preuzeli maloletnu decu, a Đilas Lidija je izjavila da je njena ćerka Slavica pobegla sinoć sa adrese između između 20.00 i 22.00 časova.

Ona je privedena narednog dana u Grockoj i određen joj je pritvor u trajanju od 48 sati.

Podsećamo da je odmah nakon saznanja za video snimak na kojem se vidi kako majka tuče uplakano dete, po nalogu Koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa ovim događajem i zaštite maloletnog deteta.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.