ĆERKA ME NAPALA NOŽEM, NISAM MOGLA DA GLEDAM KAKO ZLOSTAVLJA DECU: Oglasila se baka PRETUČENE devojčice
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

jezivo

ĆERKA ME NAPALA NOŽEM, NISAM MOGLA DA GLEDAM KAKO ZLOSTAVLJA DECU: Oglasila se baka PRETUČENE devojčice

Centar za socijalni rad odmah je iz porodice izmestio dvoje dece, uz zlostavljanu devojčicu i njenog mlađeg brata

Objavljeno: 14:33h

Snimak na kome se vidi kako majka krvnički tuče devojčicu od jedva tri godine dana, uzburkao je javonst, ali i "stručne" službe koje su momentaalno reagovale inicirane zlostavljanjem deteta

Centar za socijalni rad odmah je iz porodice izmestio dvoje dece, uz zlostavljanu devojčicu i njenog mlađeg brata, a bila je raspisana i potraga za majkom koja se nešto kasnije pojavila ispred kuće tvrdeći da se sve zakuvala, nena majka, baka zlostavljane devojčice.

Kako se kasnije ispostavilo Lidija Đ. baka zlostavljane devojčice je autor snimka na kojem se vidi jezivo nasilje i koji je pokrenuo lavinu osude takvog čina.

- Nisam mogla više da mirno sedim i gledam kako da maltretira decu- rekla je za Informer baka zlostavljane devojčice, tvrdeći da njena ćerka laže kada kaže da je na njen nagovor tukla ćerkicu.

- Ona laže, kako bih ja mnoglo svoju vlastitu ćerku da nagovorim za tako nešto.

Na pitanje zbog čega je (samo) snima nasilje, a nije pokušala da ga spreči Lidija Đ. je odgovorila da se plašila ćerke jer ju je jednom napaala nožem

- Dva puta sam uzela dete iz njenih ruku ruku. Bila je histerična skakala je i na mene da me bije. Ubola me je jednom nožem, nisam je prijavila-rekla je Lidija otkrivajući da je Slavica imala čak 72 muža aludirajući da se njena ćerka bavila prostitucijom.

1 / 9 Foto: Zorana Jevtić

Takođe ona je otkrila da je Zoran, zbog koga kako se čulo na snimku Slavica tuče devojčicu, njen bivši muž sa kojim nije u dobrim odnosima.

Majka uhapšena, određeno joj zadržavaanje zbog porodičnog nasilja

Pod sumnjom u porodično nasilje policija je uhapsil Slvicu Đ majku zlostavljane devojčice i njopj je određeno zadržaavaanbje. Prethodno Slavica je optužila majku da joj je svee namestila, pa čak i pretila ubistvom deteta.

- Uzela je mog sina u krilo i rekla "sedi ovde da rešimo problem". Kakav majko problem da rešimo, pitala sam je. Ona mi je rekla "tuci ćerku na moje oči inače ću sina da ti ubijem. Ja ću sve to da snimam" - rekla je Slavica Đilas.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.