OGLASIO SE MUP U SLUČAJU MAJKE KOJA SE IŽIVLJAVALA NAD DETETOM U GROCKOJ! Evo šta se dešava sad!
Ilustracija, Foto: 192/Instagram

jezivo

OGLASIO SE MUP U SLUČAJU MAJKE KOJA SE IŽIVLJAVALA NAD DETETOM U GROCKOJ! Evo šta se dešava sad!

S. Đ. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu

Objavljeno: 14:58h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Grocka, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su S. Đ. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Video-snimak na kojem ona tuče svoje troipogodišnje dete pojavio se sinoć u medijima, a policija je ubrzo identifikovala osumnjičenu.

S. Đ. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, snimak na kome se vidi kako majka krvnički tuče devojčicu od jedva tri godine dana, uzburkao je javonst, ali i "stručne" službe koje su momentaalno reagovale inicirane zlostavljanjem deteta

Centar za socijalni rad odmah je iz porodice izmestio dvoje dece, uz zlostavljanu devojčicu i njenog mlađeg brata, a bila je raspisana i potraga za majkom koja se nešto kasnije pojavila ispred kuće tvrdeći da se sve zakuvala, nena majka, baka zlostavljane devojčice.

IKako se kasnije ispostavilo Lidija Đ. baka zlostavljane devojčice je autor snimka na kojem se vidi jezivo nasilje i koji je pokrenuo lavinu osude takvog čina.

- Nisam mogla više da mirno sedim i gledam kako da maltretira decu- rekla je za Informer baka zlostavljane devojčice, tvrdeći da njena ćerka laže kada kaže da je na njen nagovor tukla ćerkicu.

- Ona laže, kako bih ja mnoglo svoju vlastitu ćerku da nagovorim za tako nešto.

Na pitanje zbog čega je (samo) snima nasilje, a nije pokušala da ga spreči Lidija Đ. je odgovorila da se plašila ćerke jer ju je jednom napaala nožem

- Dva puta sam uzela dete iz njenih ruku ruku. Bila je histerična skakala je i na mene da me bije. Ubola me je jednom nožem, nisam je prijavila-rekla je Lidija otkrivajući da je Slavica imala čak 72 muža aludirajući da se njena ćerka bavila prostitucijom.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.